Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

Kardeşim ne triplere giriyorsun adam klavyeni satın alabileceğini söylemiş.Sistemin 40.000TL'ye alıcısını bulmuşsan bunu konu olaeak dahi açman yanlış,sistemin edeceği fiyat 30-35.000
Triplere girmedim, konu açmakta serbestim hocam, ekstra olarak sizlerin fikirlerinizi almaya çalışıyorum ama, bir şey bildiğinizi pek sanmıyorum çünkü sistemime biçtiğiniz değer çok saçma, klavyeyi satacak olsam tek, Satış konusuna konu açarım öyle değil mi? sisteme bu ekipmanlara nerede 30 35 bine alacaksın? 2 elde.

Senin dediğin sistemlerde sadece ekran karti iyi oluyor gerisi çöp. Adamın islemci ve anakarti iyi. Acaba ne zaman vazgeçeriz sadece ekran kartına bakıp fiyat verme huyundan.
200tl verip her şeyi özelleştirebiliyorsun b650m-r dediğin anakartla giriş anakart arasında 1k fark var yok, bu adamın kasası anakartı rami falan her şeyi düz f/p bileşenler zaten hazır sistemlere de aynısını koyuyorlar adamın sisteminde asus rog strix soğutucu wifi anakart falan mı yazıyor da ben görmüyorum?

200tl verip her şeyi özelleştirebiliyorsun b650m-r dediğin anakartla giriş anakart arasında 1k fark var yok, bu adamın kasası anakartı rami falan her şeyi düz f/p bileşenler zaten hazır sistemlere de aynısını koyuyorlar adamın sisteminde asus rog strix soğutucu wifi anakart falan mı yazıyor da ben görmüyorum?
Hocam sizden ricam ekipmanlarla birlikte 40 bin az mı yoksa ideal fiyat mı ilanı kaldıracağım.

Sen bunlara bakma birader Bunlar alırken bedava almak ister satarkende malını çok kıymetli bilirler. O bahsettikleri 5070'li sistemlere yükseltme yapmadan alınmak mümkün değil anakart kötü oluyor işlemci kötü oluyor, Yine de tercih senin keyfin bilir.

Sen bunlara bakma birader Bunlar alırken bedava almak ister satarkende malını çok kıymetli bilirler. O bahsettikleri 5070'li sistemlere yükseltme yapmadan alınmak mümkün değil anakart kötü oluyor işlemci kötü oluyor, Yine de tercih senin keyfin bilir.
Anladım hocam fikrinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

Triplere girmedim, konu açmakta serbestim hocam, ekstra olarak sizlerin fikirlerinizi almaya çalışıyorum ama, bir şey bildiğinizi pek sanmıyorum çünkü sistemime biçtiğiniz değer çok saçma, klavyeyi satacak olsam tek, Satış konusuna konu açarım öyle değil mi? sisteme bu ekipmanlara nerede 30 35 bine alacaksın? 2 elde.
Ekipmanlarının marka modeli ne?

Hocam sizden ricam ekipmanlarla birlikte 40 bin az mı yoksa ideal fiyat mı ilanı kaldıracağım.
bu sistem SIFIR gece %10 indirime girip 40K olacak NZXT kasa PSU'su 16gb rami var 7500f işlemci 4070 ekran kartı buraya kadar senin kasayla aynı veya daha iyisi, senin sistemin artısı soğutucu anakart ve 500gb daha ssd bunları topla 3K fark yapar bu sistemin sıfır olduğunu varsayarsak ben 40k'ya 2. el yerine 43k'ya sıfır almayı tercih ederim

Arkadaşlar selam hepsinin kutu fatura garantisi var anlaştık öğleden sonra gelip alacak

 Sistem bileşenleri:
• *İşlemci:* AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz (garantili, tray)
• *Anakart:* ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot, DDR5 desteği)
• *Soğutucu:* Thermalright Assassin king 120 SE (5X 6mm ısı borulu, kule tipi)
• *Ram:* Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz.
• *Ssd:* Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li.

• *Ekran kartı:* Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB.
• *Kasa:* enermax starryfort SF217 ARGB temperli cam.
• *Psu:* enermax maxpro III 600W 80+ sertifikalı. 40 bin TL az mı çok mu sizce? Monitörsüz monitörlü 45'e anlaştık ama adam ister sat ister satma dedi.

Dell G2524h 0.5 ms 280Hz monitör. (monitör fiyata dahil değil)
ucuz değil olması gereken fiyat monitörü satma

Geri