KlavyeAdam
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 25
- İsim
- Klavye
Daha 3 saat önce 1 aylık Asus rtx 4060 white aldık faturalı 8800 TL'ye...Yıl Bitmeden Sonunda Sistemi Son Nesile Güncelledim Eylül Ayında Elimde RTX 2060 Super Vardı Dedim Bir Piyasaya Bakam Edem Takasla Felan 3060 Felan Geçeyim Mahalledeki Bilgisayarcıyla Konuştum Takas Yaptık
Rtx 2060 Super + 5000 TL = Evga 3060 12 GB Normalde 4000 Verecektim Ama Adam Test Etti Bir Tane Port Bozuk Diye 5 K İsterim Dedi Öyle 3060'a Geçtim
Kart Güzel Felan Ama Bakıyom 4060 Gibi Bir Kart Var Bende Aşırı Özeniyorum Dedim Lan Bunuda Takasla Para Olunca Çıkarsa Alayim Bakıyom Piyasaya Çok Kötü Dedim Lan Cengiz Git Şu Adama Bir Sor Takasla 4060 Elinde Varsa Alayim Zaten Güvenilir Kötü Malda Satmıyor Adama Yazdım Böyle Böyle Senden Aldığım Kart + Nakit 4060 Varsa Ne Kadar Olur Adam Var Dedi Bana Verdiği Teklif
8 K + Evga 3060 12 GB = Asus RTX 4060 White Sıfır
Kartın Piyasa Değeri 14 K Zaten Üstüne Adam Kendisinden 8 K'ya Aldığım Kartı 6 K'ya Takaslicak Dedim Abi Kusura Bakma Alamam 2.El Eline Geçerse Yaz Dedim Tamam Dedi
Ben Stajerim Stajerlik Maaşım Az Zaten Maaş Bekliyorum Belki Bir Umut Alırım Diye Bi Baktım Sabah Patron Cengiz Gözün Aydın Dedi Dedim Bi An Ne Oluyor Adam Dedi Maaşın Yatmış Dedi Parayı Gönderdi Bana Sonra Dışardayken Bi An Adam Aradı Bilgisayarcı Bana Demez Mi Sen Kart Arıyordun Ya Elimde Var Diye Meğersem Önceki Bahsettiği Karttan Bahsediyor
6 K + Evga 3060 12 GB = Asus Dual RTX 4060 White Ve Sıfır Kart Jelatini Üstünde
Dedim Cengiz Bu Kadar Mı Şanşlı Olur İnsan Son Param 4500 TL Felan Dedim Olmaz Mı Adamda Bana Adam Paraya Sıkıştı Bu Son Fiyat Daha Aşşağısı Olmaz Kaçırma Dedi Tamam Dedim Annemden Felan Borç Aldım 1.5 K Ve Adamdan Kartı Aldım Gerçekten Tertemiz Jelatini Üstünde Adam Kendi Açmış Kontrol İçin Hazır Sistem Olarak Almış Adam Fatura Yok O Yüzden Ama Garanti Kutu Var
Yani Resmen Adam 1 Hafta Önce 8 K + 6 K Saydğı RTX 3060 Kartı Bugün 6 K + 8 K (Piyasa Değeri Olan Fiyat)'dan Sayıp Bana RTX 4060 Kazandırdı Yani Anlicağınız Ve White Olan Felan Satsam Karlı Kullansam Karlı Resmen 2025'e Girmeden Son Piyangoyu 12'den Vurdum Tabiricaizse Siz Ne Düşünüyorsunuz
Ek Olarak Umudunuzu Asla Yitirmeyin İlk Pc Topladığım 1660 Super + Ryzen 5500 + 256 GB Sata SSD'idi Gittim Para Biriktirip 2060 Super + Ryzen 5600 Yaptım (Kule Tipi Soğutucuyuda İhmal Etmedim Tabi) Yanına 2. Sata SSD'yi Aldım Onunda Üstüne M2 Aldım Daha Sonra Rtx 3060 Ve 3 Ay Sonrada Rtx 4060'a Geçtim Kazıya Kazıya Yani İlla Yükseklerden Başlamanıza Gerek Yok Yavaş Yavaş Dipten Başlayın Küçük Modifiyeler İle Çıkın Ve Umudunuzu Asla Yitirmeyin Hayırlı Olsun Mesajları İçin Teşşekkür Ederim Şimdiden İyi Günler Dilerim