ben sisteme bakmıştım sadece 15-17 olur bencefazlasıyla ölü bir fiyat değilmi? sonuçta monitör, klavye, 2 tane mouse falan var
pclerin ikinci elleri genelde o fiyatta lakin sıfır 4060 sistemler bile fırsatlarla birlikte 19-20k arası. Arkadaşa katılıyorum sistem 10-11k arası eder diğer ekstralar ile birlikte 15-16 ya satabilirsinhocam sahibinden de ufak bi gezinti yaptım sadece kasayı satanlar zaten 15 20k arası fiyat
Ederine satıp dua mı almak istersin , kazık atıp beddua mı sana kalmışhocam sahibinden de ufak bi gezinti yaptım sadece kasayı satanlar zaten 15 20k arası fiyat
Doğru fiyata olanlar zaten alınır fazla göremezsin gördüklerinde satılmayıp sürekli güncellenip satılmaya calısılan sistemlersahibindende ki piyasa komple bu şekilde
O fiyatlara sıfır 4060 sistemler var. Sahibinden de sıfırından pahalı satıyorlar oraya göre mi hareket ediyorsun.sahibindende ki piyasa komple bu şekilde
hocam bende satmak istesem sahibinden letgo vb. platformlara koycam bunlar yerine nereye bakıp hareket edicem?O fiyatlara sıfır 4060 sistemler var. Sahibinden de sıfırından pahalı satıyorlar oraya göre mi hareket ediyorsun.
Zaten fiyatının hakkı olan şeyler satılıyor hocam size kalmışhocam bende satmak istesem sahibinden letgo vb. platformlara koycam bunlar yerine nereye bakıp hareket edicem?