Neler Yeni

Yardım Sistemimle CS2 oynuyamam normal mi ?

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Ryzen 3600
Asus dual RTX 2060
2x8 3600mhz'li sistemim var herşeyi performans kullanıyorum fakat cs2 de sürekli ve sürekli takılıyor oynuyamıyorum bu normal mi? tamam oyun betada fakat ben hiç oynuyamıyorum ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tuhaf soru ama anakartında 4G Above ve Re-size bar gibi özellikler açık mı ? Ve de bios en günceli mi ?

Cyberpunkda benzer sorunu bu yollar ile çözdüm :D.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuhaf soru ama anakartında 4G Above ve Re-size bar gibi özellikler açık mı ? Ve de bios en günceli mi ?

Cyberpunkda benzer sorunu bu yollar ile çözdüm :D.
:D ney knka onlar bilmiyorum biosu en son 5 6 ay önce güncellemiştim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
:D ney knka onlar bilmiyorum biosu en son 5 6 ay önce güncellemiştim

Bios güncellemesi yapıp dene o halde zaten güncelleyince bios sıfırlanıp bi temiz sayfa açar yine RAM XMP sini açar kaydeder denersin.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncellemesi yapıp dene o halde zaten güncelleyince bios sıfırlanıp bi temiz sayfa açar yine RAM XMP sini açar kaydeder denersin.
bu dediğin 4G Above ve Re-size bar şeylerin açık olması mı lazım ve bios güncelleyince otomatik açılacak mı ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bu dediğin 4G Above ve Re-size bar şeylerin açık olması mı lazım ve bios güncelleyince otomatik açılacak mı ?

Kapalı olması lazım, bios güncelleyince default olarak kapalı haline döner. Tabii hiç açmadıysan zaten kapalıdır. Sorun o zaman belki güncel olmayan biostandır. Eğer güncellemede çözmüyor ise oyun kaynaklıdır.

Top Bottom