SİSTEMLER ARASINDA ARADA KALDIM

suponc

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
45000

Forumdaşlarım yardım önerilerinizi bekliyorum. KK ile alacağım daha fazla bütçe çıkamayabilirim.

İlk sistemin kasası MSI olanını geçen gaming gecesinde 38.8 bine aldım anakart b650 M E ydi sadece. Gaming gecesini bekle derim yani

Şans kader xD şuan bütçem var geçmişe bir şey yapamayız
Yok yani bütçene göre daha iyi sistemler gelebiliyor gaming gecesinde onu demek istedim burda da yardımcı oluyorlar. Sen bilirsin yine de.

Forumdaşlarım yardım önerilerinizi bekliyorum. KK ile alacağım daha fazla bütçe çıkamayabilirim.
2. Kasa iyi

3unu de ozellestirdikten sonra en ucuzu ilk sistem oluyor. o sistemin gaming gecesine tekrardan gelme ihtimali var. ben olsam beklerdim

Hocam kart limiti varken aldım aldım yoksa alamam yerim o parayı
Bekleyemem diyorsan ilk sistemin kasayı msi yaparak alabilirsin gibi bana msi kasa önermiştiler. Sistemin soğutucu seçenekleri kötü ve pahalı demiştiler bide sonradan kule tipi alabilirsin ek olarak( ama yani bı 4k para boşa gitmiş olur :D)

Bekleyemem diyorsan ilk sistemin kasayı msi yaparak alabilirsin gibi bana msi kasa önermiştiler. Sistemin soğutucu seçenekleri kötü ve pahalı demiştiler bide sonradan kule tipi alabilirsin ek olarak
Hocam elimde ak620 deepcool var.

Hocam elimde ak620 deepcool var.
12cm cpu soğutucu sığmayan kasayı gaming kasa diye satmasınlar. 1000 liraya aldığım kasalara bile sığıyor cama nerdeyse sıfır olsada

edit: şimdi bir hesap yaptım, 12cm egzoz fanı olan bir kasaya sığmasında sorun olmaz çünkü egzoz fan+io shield 15-16cm yer tutuyor minimum

Son düzenleme:
Geri