genellikle freedos geliyor. Bir başka bilgisayardan usb ye iso dosyasını atarsın pc ye takarsın kurulumu yaparsın. İnternette çok video varArkadaşlar ben bu pcler konusunda baya bilgisizim kusura bakmayın. Sitelerden aldığımız hazır sistemlerde windows kurulu mu geliyor?
Çok zor bir işlem değil. Basit gerçekten.O işlem bilgi gerektiriyor mu? Hiç bir şey bilmiyorum Windows yukleme vb
Fazla bir bilgiye sahip olman gerekmez. Bilgisayarı USB Disk veya CD Disk olarak açıyorsun karşına zaten kurulum işlemi geliyor okuyarak da yapabilirsin yani bir şey bilmen gerekmez.O işlem bilgi gerektiriyor mu? Hiç bir şey bilmiyorum Windows yukleme vb
Böyleyse o zaman tek tek aprca almak daha mantıklı değil mi? Birisinden rica edip pc toplattırdım da bu Windows kurma parça takma işlemleri gözümü korkutuyor.genellikle freedos geliyor. Bir başka bilgisayardan usb ye iso dosyasını atarsın PC ye takarsın kurulumu yaparsın. İnternette çok video var
*Hazır sistemler için geçerliBazı sitelere sorabiliyorsunuz windows ile gelip gelmediğini. Bazılarında da sistem toplarken parça değiştirme kısmında montaj hizmeti, driver kurulumu vs şeçenekler var driver kurulumu derseniz büyük ihtimal windows da yüklerler müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz
Hocam sitesini hatırlamıyorum da bı sitede öyle vardı ve 100 TL civarıydı Windows deneme sürümü Abdullah abinin bı videosunda da bu deneme sürümü bedava demişti de kazıklamsk gibi olmuyor muBazı sitelere sorabiliyorsunuz windows ile gelip gelmediğini. Bazılarında da sistem toplarken parça değiştirme kısmında montaj hizmeti, driver kurulumu vs şeçenekler var driver kurulumu derseniz büyük ihtimal windows da yüklerler müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz
Asla öyle gereksiz bir tedirginlik içine girmene gerek yok dostumBöyleyse o zaman tek tek aprca almak daha mantıklı değil mi? Birisinden rica edip PC toplattırdım da bu Windows kurma parça takma işlemleri gözümü korkutuyor.
100 tl civarıysa değmez, youtube da onlarca video var windows ve driver kurulumu ile ilgili, kolayca kurabilirsiniz.Hocam sitesini hatırlamıyorum da bı sitede öyle vardı ve 100 TL civarıydı Windows deneme sürümü Abdullah abinin bı videosunda da bu deneme sürümü bedava demişti de kazıklamsk gibi olmuyor mu