Sistemleri Nasıl Alıyorsunuz?

Cwenna

80+
Reaksiyon skoru
111
Herkese merhaba. Söyle bir sorum var. Yakın zamanda sistem almış olan veya daha önce de olabilir tabi sistem alanlar nasıl aldılar sistemleri? Taksitle mi, elde nakit mi vardı yoksa kredi mi çektiniz? Şu anda en mantıklı ödeme yolu nedir onu öğrenmek istiyorum kısacası.

Herkese merhaba. Söyle bir sorum var. Yakın zamanda sistem almış olan veya daha önce de olabilir tabi sistem alanlar nasıl aldılar sistemleri? Taksitle mi, elde nakit mi vardı yoksa kredi mi çektiniz? Şu anda en mantıklı ödeme yolu nedir onu öğrenmek istiyorum kısacası.
Ben ilk sistemi mi İtopya'dan taksitle, 2. sistemi mi gene İtopya'dan nakitle almıştım. Taksitle almak tabi ki en mantıklısı tabi kii vade farkı yoksa.

hocam bu sana bağlıdır acelen vardır paran yoktur kredi çekersin . paran vardır hazırda nakit alırsın veya taksit gene paran vardır ama aylık ödemelerin vardır taksitle alırısn sana kalmış bişey o

Taksitle vatandan alınır güzel sistem gelirse en mantıklısı o şuan 3 ay falan taksit yapıyor bazı sitelerde anlaşmalı bankalarla 6 aya kadar taksit yapıyor.

Ben Vatan bilgisayardan 3 taksitle Pc Hocası'nın beyaz sistemini aldım 20.499 tl'ye.

I5 12400f, asus dual rtx 4060, 16 ram, 1tb ssd var.

Geri