Neler Yeni

Sistemlerinizden Para Kazanıyor musunuz

Bir çoğunuzun devasa özelliklerde PC'si var kimimizin de orta dereceli.. Sorum aslında Sizler Bunları zevk için mi topluyorsunuz yoksa bu sistemler sayesinde bir yerlerden elde ettiğiniz geliriniz var mı?

-Maksat Sohbet

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir çoğunuzun devasa özelliklerde PC'si var kimimizin de orta dereceli ama çokta düşük sayılmayan makinelerimiz var peki Bunları zevk için mi topluyorsunuz yoksa Kazandığınız bir platform var mı

-Maksat Sohbet
Genelde zevk için toplanıyor. Para kazanmak için çoğu kişinin bu kadar güçlü sistemlere ihtiyacı yok, benim de yok ama almışken iyisini alayım her işi rahat rahat yaparım diyorum.

Bura.K

80+ Silver
Bir çoğunuzun devasa özelliklerde PC'si var kimimizin de orta dereceli.. Sorum aslında Sizler Bunları zevk için mi topluyorsunuz yoksa bu sistemler sayesinde bir yerlerden elde ettiğiniz geliriniz var mı?

-Maksat Sohbet
Zevk.
Para kazanmak ister miydim? İsterdim elbet, kim istemez. Ama kim uğraşıcak onunla. Vergisidir osudur busudur dünya kadar iş.

Berkarda

80+ Silver

Ekler

• vergi.PNG
    vergi.PNG
    26.8 KB · Hit: 101
vermek zorunda değilsin xd
Zaten bu ülkede vergilerden dolayı artık içerik üreticileri bile isyan ediyor gördüğüm tanıdığım bir çok içerik üreticisi var yabancı site kuranlar yabancı youtube kanalı kuranlar ve yabancı platformlarda sosyal medya dijital danışmanlık hizmeti verenler var hepside hala TR de vergilerden şikayetçi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,963
Üyeler
162,093
Son üye
cinarbeyy
Top Bottom