Neler Yeni

Sistemlerinizden Para Kazanıyor musunuz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Benim sistem bana hergün para kazandırıyor. İşlemci, Anakart ve Ram`¡ pc toplamak için almıştım sonra mining çıkınca 3090 aldım, o da kendini amorti etti yoksa bu kadar güçlü kart oyun için almam. Geçen sene mining bitince bilgisayarı iş yerine taşıdım.

gülme krizi geçirdim
Vallahi 5-6 aydır dileniyor. Geçen ay "abla hala gidemedin mi, burada mı yatıp kalkıyorsun" dediydim. Onu dedikten sonra zam yapmış, 7.5 TL'den 12.5'a çıkarmış.
Yazık ama ya tamam çalışamıyor çalışmak istemiyor belki ama oda dilenmese aç kalacak annelerimiz yaşında kadındır oda biliyor hayat pahalılığını.. ben genelde annelerimiz yaşındaki kadınlara üzülüyorum

Berkarda

80+ Silver
Yazık ama ya tamam çalışamıyor çalışmak istemiyor belki ama oda dilenmese aç kalacak annelerimiz yaşında kadındır oda biliyor hayat pahalılığını.. ben genelde annelerimiz yaşındaki kadınlara üzülüyorum
bizim burda 50 yaşındaki kadınları belediye çiçeklerini gördüm hem sevindim hem üzüldüm

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ne kadar kaçırdı peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüksektir 40 - 50 dolar değildir
sitesi var ürün başına fatura kesmesi lazım 100 ürün satıyorsa 20sine falan kesiyordu banka hesabını kontrol ettiler ortalama 50 60k kacırmıstır 1.5m gibi korkunc rakamda ceza kestiler ödedi o da

benim arkadaşım vergi kaçırmıştı 1.5 milyon TL ceza aldı
Desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın) Ama Valla kimler kaçırıyor kimler... gariban yapsa herşeyde yakalanıyor 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

sitesi var ürün başına fatura kesmesi lazım 100 ürün satıyorsa 20sine falan kesiyordu banka hesabını kontrol ettiler ortalama 50 60k kacırmıstır 1.5m gibi korkunc rakamda ceza kestiler ödedi o da
1.5M de az para değil resmen ekonomiyi adamın sayesinde düzeltecekler bu vergi dairesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom