Hazır tema ne bekliyorsun?Tasarımı şu dolandırıcı sitelerin dizaynına benziyo değiştirilmeli biraz
Yuva Gecesi yaparsın her cuma 18:00 de indirimli fiyatla alıcı bulurushbb arayüzde kolaylasirsa baya iyi olur sitr güzelArkadaşlar öncelikle söyleyeyim site daha yapım aşamasında.(bir şey almak isteyen alabilir )
Öncelikle site için ilk önceliğim sanal pos (kredi kartı ile ödeme) ekleme bunun için şirketler ile görüşüyorum.
İlk sorum hangi sanal pos işlemi veren siteyi önerirsiniz?
İkinci olarak da sitenin gördüğünüz eksiklerini söylerseniz mutlu olurum.(fiyatlara takılmayın)
Site: altinyuva.com
dostum fiyatları boşverin demiş aynen tasarım pek güven vermiyor yazı tipi falanİlk olarak bazı ürünlerin fiyatı piyasanın üzerinde.
Eğer böyle sıfırdan bir satış sitesi açıcaksan fiyatı düşük tutmak zorundasın. Yoksa millet neden ucuza almak varken bilinmeyen bir siteden alsın ki?
Ayrıca tasarım nedense pek güven vermiyor.
Hepsini düzenlemeye çalışacağım teşekkürler.Hakkımızda kısmında 1 satır var . Ana Kart değil Anakart'tır. Çevre birimlerinde MousePad yazmışsın Mouse Pad olmalı. Bizimle iletişime geçine basınca fransızca bir yazı var gönder tuşunun üstünde. bilgisayar bileşenleri sekmesinde SSD'nin başına "boşluk" konmuş. Arama kısmına RX yazdım nedense bir şey çıkmadı. Tasarım olorak logo biraz kötü. Birde çok beyaz olmuş.
Temayı kendiniz mi yazacaksınız?Doğru.Sitenin şu an sadece temelini attım zaten.
ilerde temel için sağlam diyebilirizHepsini düzenlemeye çalışacağım teşekkürler.
Bankalarında sanal postu var size önerim banka ile anlaşmanız olacaktır daha güven verir.Doğru.Sitenin şu an sadece temelini attım zaten.
Daha mantıklı.Hazır bile olsa kaliteli bir tema almayı düşünüyorum.