Neler Yeni

Site Nasıl olmuş?

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Bankalarında sanal postu var size önerim banka ile anlaşmanız olacaktır daha güven verir.
Örnek bir banka bıraktım size en uygunu seçip anlaşın. Ayrıca şirket kurdunuz mu?
Şirket bu siteye özel olmasa da var.
Pek bankalara girmek istemiyorum daha önce çok çekmişliğim var.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Grafiker olarak söyleyeyim.Genel tasarım ve logo için profesyonel bir hizmet alırsanız çok daha iyi olur.İlk bakış her zaman en önemlidir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

beritankorkusuz

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim site daha yapım aşamasında.(bir şey almak isteyen alabilir :D)
Öncelikle site için ilk önceliğim sanal pos (kredi kartı ile ödeme) ekleme bunun için şirketler ile görüşüyorum.
İlk sorum hangi sanal pos işlemi veren siteyi önerirsiniz?
İkinci olarak da sitenin gördüğünüz eksiklerini söylerseniz mutlu olurum.(fiyatlara takılmayın)
Site: altinyuva.com
Merhaba ,
Girişimci olmanızı beğendim fakat sanal pos için bu tarz ürünlere vergi levhası olmadan ürün satışını aktif etmiyorlar. Edenler olursa da ne kadar güvenilir Allah bilir .Örneğin benim sitem var satış olarak kullandığım Korkusuzgames.com onun için shopier direkt onay verdi ama payhesap için onay alana kadar 1 2 hafta detaylı inceleme oldu ,ürünleri test ettirdiler fatura vs . En sonunda payhesap a geçtim.

Site olarak ise çok düzenlenecek ayar lazım ,Seo yapılandırması ,sitemap ler , search console yapılandırması , sitemap lerin yüklenmesi .Türkçeleştirilmesi ,logoların düzenlenmesi vs vs baya var . Hemen yayınlamanız taraftarı değilim açıkcası.

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Arkadaşlar sitenin şimdilik sadece temeli atıldı logo bile değişecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba ,
Girişimci olmanızı beğendim fakat sanal pos için bu tarz ürünlere vergi levhası olmadan ürün satışını aktif etmiyorlar. Edenler olursa da ne kadar güvenilir Allah bilir .Örneğin benim sitem var satış olarak kullandığım Korkusuzgames.com onun için shopier direkt onay verdi ama payhesap için onay alana kadar 1 2 hafta detaylı inceleme oldu ,ürünleri test ettirdiler fatura vs . En sonunda payhesap a geçtim.

Site olarak ise çok düzenlenecek ayar lazım ,Seo yapılandırması ,sitemap ler , search console yapılandırması , sitemap lerin yüklenmesi .Türkçeleştirilmesi ,logoların düzenlenmesi vs vs baya var . Hemen yayınlamanız taraftarı değilim açıkcası.
Öncelikle önerilerin için teşekkürler.Dediğin gibi sitenin daha çok yapacak şeyi var hepsini not aldım.

beritankorkusuz

80+ Silver

Öncelikle önerilerin için teşekkürler.Dediğin gibi sitenin daha çok yapacak şeyi var hepsini not aldım.
Tavsiye derim ,takıldığın yer veya uzman ekip tarafından destek almak istersen yönlendiririm. Benim haber sitemin iç seo sunu büyük mağazaların seo yetkilileri yaptı ve şuan korkusuz gazetesini geçiyor.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim site daha yapım aşamasında.(bir şey almak isteyen alabilir :D)
Öncelikle site için ilk önceliğim sanal pos (kredi kartı ile ödeme) ekleme bunun için şirketler ile görüşüyorum.
İkinci olarak da sitenin gördüğünüz eksiklerini söylerseniz mutlu olurum.(fiyatlara takılmayın)
H7 alacaktım ama pahalıymış xd

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Her şeyden önce en önemlisi müşteri memnuniyeti önemli. Müşteri memnuniyeti çok iyi olan bir firma asla ve alsa batmaz. Aksine git gide kazanır.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Güvenlik sertifikası alın hocam.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Amca oğullarımın inşaat şirketi var.orada kredi vs. çok çektik.

H7 veririm 590 a filan
Kredi ne alaka?
Şirket kurdunuz mu? Mali müşaviri ile anlaşma yaptınız mı? Vergi kimliği aldınız mı?

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Temel olarak güzel.Logo konusunda bile işinize önem veriyorsanız kesinlikle profesyonel yardım almanızı öneririm.Ben 3 yılı aşkın süredir kurumsal logo çiziyorum şirketlere.Bu alandaki durumları bildiğim için ancak bu konuda tavsiye verebilirim.Müşteri gözüyle bir tavsiye isterseniz tabii ki müşteri memnuniyeti.

Top Bottom