Neler Yeni

Sıvı Metal Termal Macun Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kaan
Bakır taban görünüyor ama emin olmak şart.

Valla kime sorsam bilmiyorum ki,GP76 olsa direkt müşteri temsilcilerinden öğrenirim de cihaz marka olarak farklı olduğu için kimse tam yorum yapamıyor haliyle.Alüminyum ise o riske hiç girmeden paşa paşa yılda bir kere servisine verir MX-4 ile bile değiştiririm macunu :) Ki şuanda zaten muhtemelen o var,cihazın fan bölümü her zaman kaldırıp kullandığım için en ağır oyunlarda bile GPU'nun 70 dereceyi geçtiğini görmedim,işlemciyi bilmiyorum fakat her zaman CPU fanı GPU'dan daha az döndüğü için onunda benzer ısılarda dolaştığını düşünüyorum.

sıvı termal macun kullanırken dikkat edin kısa devre yaotırı taşırmamaya çok dikkat edin

Elbette o konulara dikkat edeceğim tabii ki,bunun için işlemci macun bölgesi hariç izole bantla her tarafını kapayıp en ufak bir devreye bile sıvı metalin akmasını önlemeyi düşünüyorum.Cihazın soğutma performansı zaten iyi ancak benim amacım daha fazla ısıyı daha fazla verimle sistemden dışarı atabilmek çünkü kasa itibarıyla da üst taraflar oldukça ısınıyor,oyun oynarken cihazın içi her ne kadar serin kalsa da daha fazla serin tutabilmek imkanım varken bunu değerlendirmek istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,606
Üyeler
160,411
Son üye
nkosar1
Top Bottom