Neler Yeni

Sivi Soğutma Desteği̇

Salihmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih mert Durmaz
Arkadaşlar merhaba r5 5600 işlemcim yükte 80 85 bazen 90 dereceye kadar çıkıyor.
Bunun için sıvı soğutma almak istiyorum.
Anakartım : Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
anakartım uygunmu
almayı düşündüğüm sıvı soğutma : Gametech Hydra 240 Rainbow Sıvı Soğutma

sizin öneriniz nedir

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Kasanın desteklemesi gerekiyor öncelikle. Radyatör sığacak mi diye kontrol etmen gerekiyor.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Açıklamada yazana göre var 360 ve 420mm dışında destekliyor. Belirttiğin modelle bir sorun yaşamazsın yani. Anakart vs mühim değil. Pompayı psuya, fanları da anakart üstündeki CPU fan girişine bağlayacaksın bitecek. Gametech nasıldır bilmiyorum ama o konuda bişey diyemem.

Salihmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih mert Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıklamada yazana göre var 360 ve 420mm dışında destekliyor. Belirttiğin modelle bir sorun yaşamazsın yani. Anakart vs mühim değil. Pompayı psuya, fanları da anakart üstündeki CPU fan girişine bağlayacaksın bitecek. Gametech nasıldır bilmiyorum ama o konuda bişey diyemem.
Teşekkür ederim

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba r5 5600 işlemcim yükte 80 85 bazen 90 dereceye kadar çıkıyor.
Bunun için sıvı soğutma almak istiyorum.
Anakartım : Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
anakartım uygunmu
almayı düşündüğüm sıvı soğutma : Gametech Hydra 240 Rainbow Sıvı Soğutma

sizin öneriniz nedir
Bu arada r5 5600 için sakın sıvı soğutma almayın o kadar paraya gereksiz bende kule tipi var yükte max 60 derece oluyor kule tipi önerelim kule tipi alın 5600 için sıvı soğutma çok gereksiz

https://teknomerkezim.com/fan-perfo...-hava-cpu-sogutucu-p-3185?ref=akakce&v=1.53.6 Alın bu ürünü sıcaklıklar 70 derecelerde belki 60 derecelerde seyredecek normal olucak yani gerek yok sıvıya link bıraktığım ürünü alabilirsiniz

Salihmert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Salih mert Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada r5 5600 için sakın sıvı soğutma almayın o kadar paraya gereksiz bende kule tipi var yükte max 60 derece oluyor kule tipi önerelim kule tipi alın 5600 için sıvı soğutma çok gereksiz

https://teknomerkezim.com/fan-perfo...-hava-cpu-sogutucu-p-3185?ref=akakce&v=1.53.6 Alın bu ürünü sıcaklıklar 70 derecelerde belki 60 derecelerde seyredecek normal olucak yani gerek yok sıvıya link bıraktığım ürünü alabilirsiniz
aslında ilk başta kule tipi düşündüm pek emin olamadım. ürün incelemelerine de bakıcam

Top Bottom