RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,000
h100x' de ses sorunları var. Kasan en fazla kaç MM destekliyor?Corsair H100x mi iyi Silverstone Pf240 mı ?
h100x' de ses sorunları var. Kasan en fazla kaç MM destekliyor?Corsair H100x mi iyi Silverstone Pf240 mı ?
Üst tarafta 2 tane 120mm'lik yer boş. 240'lık takabilirimh100x' de ses sorunları var. Kasan en fazla kaç MM destekliyor?
Şu an 4.4ghz de , 4.6ghz falan yedi ama çok sıcak çalıştı malum stok fanO zaman güzel OC yapılır. PF240 ve SE234 ile akar. @RevDeisDou @cfranko size yardım ederler.
Tamamdır hocam. Kasanın hava akışı iyi ama fanlar biraz sesli ve pek kaliteli değil. 4 adet fan önerebilir misiniz ?Ucuz: f/p
GamePower Skadi 240 ARGB Cpu Sıvı Soğutma 240mm - incehesap.com
(Termal macunu aşırı iyi)
Pahalı:
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Fiyatı (hepsiburada.com)
Bu arada Gamepower diye pek kuşkuda kalma keza ürün güzel görünüyor. Coolmoon marka.Tamamdır hocam. Kasanın hava akışı iyi ama fanlar biraz sesli ve pek kaliteli değil. 4 adet fan önerebilir misiniz ?
Orta kalite bir ürün tanesi kaç TL'ye gelir ?
Fanlara toplam bütçe nedir ?Tamamdır hocam. Kasanın hava akışı iyi ama fanlar biraz sesli ve pek kaliteli değil. 4 adet fan önerebilir misiniz ?
Orta kalite bir ürün tanesi kaç TL'ye gelir ?
Gametech Colder. Sıvı soğutma desteği var gözüküyorBu arada Gamepower diye pek kuşkuda kalma keza ürün güzel görünüyor. Coolmoon marka.
Alıntıyı görüntüle
Onu geçtim de fan desteklemesi sıvı soğutma destekleyeceği anlamına gelmiyor. Kasanız nedir?
Sogutucuyu se234 alicam 10850kya oc ile kullanilir mı se234O zaman güzel OC yapılır. PF240 ve SE234 ile akar. @RevDeisDou @cfranko size yardım ederler.
10850K ısınan bir işlemci en az 280mm öneririm.Sogutucuyu se234 alicam 10850kya oc ile kullanilir mı se234