Sıvı Soğutma Önerisi

Air blazer ile benim fanların aradında ciddi fark var mı ?
Eğer fark varsa alayım , eğer yoksa ekran kartı üst model alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou işlemcim şu an 4.4ghz de hangi işlemciyle eşit performans sağlar ?
Test falan var mı ?
10100f' den iyi %5-12 falan daha iyi. Air blazer resmen canavar. Tabii son hızda kullanırsan sesden duramazsın. %50 iyidir.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
UHD grafikle anca görüntü alırsın dostum. Alacaksan 5800x veya ucuz alternatifi 5600x al geç. 10850K 10 core olmasına rağmen 5800X multi core olarak ona yakın sayılır.
se234 5800x için yeter mi

Air blazer ile benim fanların aradında ciddi fark var mı ?
Eğer fark varsa alayım , eğer yoksa ekran kartı üst model alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou işlemcim şu an 4.4ghz de hangi işlemciyle eşit performans sağlar ?
Test falan var mı ?
Ekran kartı fandan daha önemlidir bence.

• Beğen
Ön tarafına takabilirsiniz anca ki ön tarafa takmanızı pek önermem. SE234 almanızı öneririm.
Dostum benim Gametech Colder kasaya sığmaz mı ?
Foto atabilirim ?
Rev olmaz dedi ama sıvı soğutucu desteği var kasada , kasanın büyüklüğüne göremi söyledi

Dostum benim Gametech Colder kasaya sığmaz mı ?
Foto atabilirim ?
Rev olmaz dedi ama sıvı soğutucu desteği var kasada , kasanın büyüklüğüne göremi söyledi
Anakartın kasanın üst tarafına yakın olduğundan önermemiş. Bir metre ile ölçme imkanınız var mı anakart ile kasanın üst tarafındaki mesafeyi ?

• Beğen
Anakartın kasanın üst tarafına yakın olduğundan önermemiş. Bir metre ile ölçme imkanınız var mı anakart ile kasanın üst tarafındaki mesafeyi ?
11.30 gibi cevaplarım , şu an canlı ders var. Fotoğraf çekebilirim isterseniz.

Birde internette max 35cm ekran kartı takılır demişler , kasada gelen kitapçıkda 28cm gözüküyor. Onu da kendim mi ölçmeliyim ?

11.30 gibi cevaplarım , şu an canlı ders var. Fotoğraf çekebilirim isterseniz.

Birde internette mac 35cm ekran kartı takılır demişler , kasada gelen kitapçıkda 28cm gözüküyor. Onu da kendim mi ölçmeliyim ?
Burada ölçüm pek mantıklı olmaz bence. Bu ekran kartı desteği olayını GameTech'e mail atarak sormanız en sağlıklısı olur.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,693
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri