sıvı sogutmalı ram

blentpge

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
arkadaslar sizce gerek varmı 60 tl daha verip resimdeki ürünü almaya
1590143978195.webp

kankam bence al çünkü ramin sıcaklığıda önemli işlemci gibi düşün daha da hızlanır RAM ısınmadığı için
Hayır ne performansa ne de soğutmaya pek etkisi yok testlerini izlemiştim sadece görünüş ile alakalı tabi 60tl çok bir şey değil hoş görünecektir alınabilir.

başka ssitemlere filan da bakabilirsin 2070/2060 superli sistemler var incehesapta ve teknobiyotiktre.
aga ince hesapda cok fazla şikayet var. ive ayrıca sipariş verirsem 20 gunden önce gelmıyor. instagramda son gonderiye bak yorumlara millet nasıl sövüyor. ayrıca ince hesapta 300 tl civar daha ucuza 5700 alınabiliyor. ama ben hem ınce hesaptan hem kasasının kötü olmasından hemde rtx2060superın gucunden dolayı bunu sectm

aga ince hesapda cok fazla şikayet var. ive ayrıca sipariş verirsem 20 gunden önce gelmıyor. instagramda son gonderiye bak yorumlara millet nasıl sövüyor. ayrıca ince hesapta 300 TL civar daha ucuza 5700 alınabiliyor. ama ben hem ınce hesaptan hem kasasının kötü olmasından hemde rtx2060superın gucunden dolayı bunu sectm
tamam o zaman bunu da alabilirsin 6300 TL filan bazen oalbiliyor 2060 superli.

Geri