yusuf544
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 376
- Bütçe
- 5000
SELAMÜN ALEYEKÜN
Normalde kule tipi istiyordum fakat çift kule alırsam kasama sığıp sığmayacağından tereddütte kaldığım için sıvı soğutucu almam lazım.vatandan almak istiyorum sistemide oradan topladığım için başka birisiyle muhatap olmak istemiyorum ne önerirsiniz veya kule tipi alırsam kasama olurmu.
Kasam
www.epey.com
İstediğim kule tipi
www.epey.com
Kule tipi alırsam öndeki fanı arkaya takacam ve anakartın çıkıntısı olduğu için fanı biraz yükseğe takacam.
Normalde kule tipi istiyordum fakat çift kule alırsam kasama sığıp sığmayacağından tereddütte kaldığım için sıvı soğutucu almam lazım.vatandan almak istiyorum sistemide oradan topladığım için başka birisiyle muhatap olmak istemiyorum ne önerirsiniz veya kule tipi alırsam kasama olurmu.
Kasam

MSI MAG Forge 320R Bilgisayar Kasası
MSI MAG Forge 320R Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
İstediğim kule tipi

Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu
Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Kule tipi alırsam öndeki fanı arkaya takacam ve anakartın çıkıntısı olduğu için fanı biraz yükseğe takacam.