Sıvı soğutucu alınır mı?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Bütçe
5000
SELAMÜN ALEYEKÜN
Normalde kule tipi istiyordum fakat çift kule alırsam kasama sığıp sığmayacağından tereddütte kaldığım için sıvı soğutucu almam lazım.vatandan almak istiyorum sistemide oradan topladığım için başka birisiyle muhatap olmak istemiyorum ne önerirsiniz veya kule tipi alırsam kasama olurmu.

Kasam

İstediğim kule tipi

Kule tipi alırsam öndeki fanı arkaya takacam ve anakartın çıkıntısı olduğu için fanı biraz yükseğe takacam.

SELAMÜN ALEYEKÜN
Normalde kule tipi istiyordum fakat çift kule alırsam kasama sığıp sığmayacağından tereddütte kaldığım için sıvı soğutucu almam lazım.
EVO 157mm uzunlukta.
Kasa 160mm destekliyor. Ucu ucuna takarsınız.

SE modelleri daha alçak oluyor, görüntü o kadar önemli değilse bunu alabilirsiniz her türlü sığar kasanıza.

Hocam görüntüsünün iyi olmasını istiyorum.eğer olmazsa mecburen sıvı soğutucu alıcam.

Hocam görüntüsünün iyi olmasını istiyorum.eğer olmazsa mecburen sıvı soğutucu alıcam.

Bunları örnek olarak attım hocam işlemcinizi söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz. 3000TLye çıkılıyorsa sıvı soğutma alınmalı, görselliğin önemli olduğu senaryoda en mantıklısı bu.

Bunları örnek olarak attım hocam işlemcinizi söylerseniz daha iyi yardımcı oluruz. 3000TLye çıkılıyorsa sıvı soğutma alınmalı, görselliğin önemli olduğu senaryoda en mantıklısı bu.
Hocam 9 7900 işlemci genellikle oyun oynarım sıvı soğutmanın sıvısı dökülme riski vs. Varmı ve sıvının bitme durumu varmı bilmediğim için soruyorum sırf bu yüzden sıvı soğutma istemiyorum.ve eğer olursada vatandan düşünüyorum.

Vatanda fiyatının hakkını veren sıvı soğutucu göremedim hocam. Kasanızın 360mm desteği varsa yukarda attığım Deepcool iyidir, alabilirsiniz.

Sıvı soğutucuda karar kılarsanız bütçenizle beraber yeni konu açın isterseniz, işin ehli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur belki.

Son düzenleme:
SELAMÜN ALEYEKÜN
Normalde kule tipi istiyordum fakat çift kule alırsam kasama sığıp sığmayacağından tereddütte kaldığım için sıvı soğutucu almam lazım.vatandan almak istiyorum sistemide oradan topladığım için başka birisiyle muhatap olmak istemiyorum ne önerirsiniz veya kule tipi alırsam kasama olurmu.

Kasam

İstediğim kule tipi

Kule tipi alırsam öndeki fanı arkaya takacam ve anakartın çıkıntısı olduğu için fanı biraz yükseğe takacam.
Vatanda fiyatının hakkını veren sıvı soğutucu göremedim hocam. Kasanızın 360mm desteği varsa yukarda attığım Deepcool iyidir, alabilirsiniz. Ryzen 9 7900X testlerine baktım oyunlarda çok sıcak çalışan bir işlemci değil gördüğüm kadarıyla.

Sıvı soğutucuda karar kılarsanız bütçenizle beraber yeni konu açın isterseniz, işin ehli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur belki.
EVO 157mm uzunlukta.
Kasa 160mm destekliyor. Ucu ucuna takarsınız.
işlemcisi r9 7900 bilginiz olsun ona göre önerin soğutması zor olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SELAMÜN ALEYEKÜN

Kasam

İstediğim kule tipi

Fiyatları ve performansı çok iyi

işlemcisi r9 7900 bilginiz olsun ona göre önerin soğutması zor olacaktır.

Fiyatları ve performansı çok iyi
Hocam bu modeller neden bu kadar ucuz bi sorun vs çıkarırmı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam bu modeller neden bu kadar ucuz bi sorun vs çıkarırmı.
Çıkmaz ilki kutusuz diyor. Hepsi benzer model. İşte rengi,biraz fan hızı,dijital ekran vs gibi değişiklikler var

SELAMÜN ALEYEKÜN

Kasam

İstediğim kule tipi

Sığar kanka aynı kasada phantom spirirt se kullandım

Sığar kanka aynı kasada phantom spirirt se kullandım
Hocam o 154 cn bu 157 bide fanları bi tık yükseltecem ya tereddüte kaldım.

Çıkmaz ilki kutusuz diyor. Hepsi benzer model. İşte rengi,biraz fan hızı,dijital ekran vs gibi değişiklikler var
Anladım hocam biraz daha düşüneyim ona göre sıvı soğutucu almaya karar verim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri