4-5 yılda bir içindeki sıvıyı değiştirmek fena olmuyorSELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kule tipi soğutucum islmecime yetmiyor maaelsef sıvı soğutucu almak istiyorum fakat sıvı soğutucu alırsam bakım gerekiyormu ve içindeki sıvının dökülme riski varmı.
eski soğutucuysa tabi gerektirir kankaİşlemci modeli ve soğutucunun modeli ne? Hayır kapalı devre oluyor bakım gerektirmiyorlar
modele göre 4-5 yılda içindeki sıvı değişebiliyor bundan başka bir şeyde yok herhaldeSELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kule tipi soğutucum islmecime yetmiyor maaelsef sıvı soğutucu almak istiyorum fakat sıvı soğutucu alırsam bakım gerekiyormu ve içindeki sıvının dökülme riski varmı.
İçindeki sıvı değişmeli mi diyor arkadaş macun bakımı değileski soğutucuysa tabi gerektirir kanka
eskiyse oda değişiyor performansı zamanla gider bakımı yapan çok insan var ama zor ve uğraştırıcıİçindeki sıvı değişmeli mi diyor arkadaş macun bakımı değil
hocam içindeki sıvıyı değiştirin yapabilirseniz onun haricinde bir bakımı yokİşlemci 9 7900 cooler master 212 Duo kullanıyorum fakat işe yaramıyor bu.
Yaklasik 5 aydır böyle kullanıyordum 75 85 arası sıcaklıklar oynuyor oyunda bı müddet daha böyle kullansam bı sıkıntı olurmu.hocam içindeki sıvıyı değiştirin yapabilirseniz onun haricinde bir bakımı yok
7900 bir tık ısınıyordu evetİşlemci 9 7900 cooler master 212 Duo kullanıyorum fakat işe yaramıyor bu.
hayır olmaz 7900 zaten ısınan bir işlemciydi 90 üzerlerine çıkmasın yeterYaklasik 5 aydır böyle kullanıyordum 75 85 arası sıcaklıklar oynuyor oyunda bı müddet daha böyle kullansam bı sıkıntı olurmu.