Sıvı soğutucu bakım gerekiyormu

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kule tipi soğutucum islmecime yetmiyor maaelsef sıvı soğutucu almak istiyorum fakat sıvı soğutucu alırsam bakım gerekiyormu ve içindeki sıvının dökülme riski varmı.

İşlemci modeli ve soğutucunun modeli ne? Hayır kapalı devre oluyor bakım gerektirmiyorlar

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar kule tipi soğutucum islmecime yetmiyor maaelsef sıvı soğutucu almak istiyorum fakat sıvı soğutucu alırsam bakım gerekiyormu ve içindeki sıvının dökülme riski varmı.
4-5 yılda bir içindeki sıvıyı değiştirmek fena olmuyor :D ama onun harici bakım gerektirmiyor fanlarını ve radyatörü temizlersin max işlemcin nedir ?

Son düzenleme:
SELAMÜN ALEYKÜM
modele göre 4-5 yılda içindeki sıvı değişebiliyor bundan başka bir şeyde yok herhalde

Bakım gerektirmez eskimedikçe.

İşlemci 9 7900 cooler master 212 Duo kullanıyorum fakat işe yaramıyor bu.

hocam içindeki sıvıyı değiştirin yapabilirseniz onun haricinde bir bakımı yok
Yaklasik 5 aydır böyle kullanıyordum 75 85 arası sıcaklıklar oynuyor oyunda bı müddet daha böyle kullansam bı sıkıntı olurmu.

İşlemci 9 7900 cooler master 212 Duo kullanıyorum fakat işe yaramıyor bu.
7900 bir tık ısınıyordu evet :D ama oyunlarda çok problem yaratmaz diye düşünüyorum enermax liqmaxflo 360mm alabilirsin.

Yaklasik 5 aydır böyle kullanıyordum 75 85 arası sıcaklıklar oynuyor oyunda bı müddet daha böyle kullansam bı sıkıntı olurmu.
hayır olmaz 7900 zaten ısınan bir işlemciydi 90 üzerlerine çıkmasın yeter

Geri