Neler Yeni

sivi sogutucu da 360mm icin para vermeye deger mi

2xYam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
İsmail Erdem Konyar
Sıvı soğutma alıyorsan 360mm al zaten asıl diğerlerine değmez. Ama işlemcin için gereksiz. Hava soğutma öneririm
Görünüşü etkileyecek. Evet hava tipi soğutma her zaman daha f/p ama görünüş olarak maalesef sıvı soğutmaya yaklaşamaz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,530
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
7950x olsa önerirdim ama bu işlemci o kadar ısınmıyor
Isınma konusunda ondan hiç geri kalır yanı yok. X3D serisi işlemcilerdeki ek önbellek fazlasıyla sıcaklık etkisine sahip.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Baran Kut
Isınma konusunda ondan hiç geri kalır yanı yok. X3D serisi işlemcilerdeki ek önbellek fazlasıyla sıcaklık etkisine sahip.
Doğru ama render amaçlı zaten alınıyorsa 3d işlemciler çok da önerilmemeli eğer iki konuda da iyi olsun istenmiyorsa.

Oyun amaçlı bakılıyorsa ve kasa müsaitse hava soğutma gayet yeterli seviyede soğutabiliyor.

Kısacası estetik açıdan güzel gözüksün, biraz sessiz çalışsın(her sıvı soğutmada geçerli değil) istiyorsan ve render vs. alacaksan 3d işlemciler ile, 360 mantıklı.

Bu senaryo dışında sağlam bir kule tipi yeterince işini görecektir.

frqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
furkan
Render yapacaksan da yeter,
izlemenizi öneririm, bende hızlı hızlı geçtim ama burda iyi bir hava soğutma örneği var, 7800x3d ile testler yapılıyor

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Baran Kut
Render yapacaksan da yeter,
izlemenizi öneririm
Millet daha düşük sıcaklıklarda render yapmayı daha uzun ömürlü olarak görüyor. Ondan dolayı ben de o şekilde önerimi yapıyorum hocam. Yoksa bence de yeterli.

frqn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
furkan
Millet daha düşük sıcaklıklarda render yapmayı daha uzun ömürlü olarak görüyor. Ondan dolayı ben de o şekilde önerimi yapıyorum hocam. Yoksa bence de yeterli.
7800x3d almış arkadaş, Büyük ihtimal oyun için istiyor ama hem oyun hem render yapabileceği örneklerde var tabi. Şimdi sıvı soğutma alsa en babalarından alması lazım bütçesini de aşar belki, gerek yok.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Iaroslav
evet olabildigince soguk tutmak istiyorum uzun omru olsun bu yuzden 360mm iyi olur hem de dedediginz gibi estetik
render ve oyun icin kullanicam bu arada(agirlikli olarak oyun)

Top Bottom