arkadaşlar merhaba. RTX 4060 i5 12400f sistemim için soğutucu arıyorum da bütçem 2500 tl civarı önerileriniz nelerdir ???
Usta ben yeni sistem toplıcam da bu kule tipi soğutucular sisteme takılı gelmiyo biliyosundur sende, alacağım sistemde bu soğutucuyu da almak istiyorum ama takabilir miyim bilmiyorum mâlum anakartı çıkarıp takmak gerek falan bu konuda yardımcı olabilir misin ? Veya basit bi işlem mi anakartı çıkartmadan yapabilir miyim ?Seni baya götürürThermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
aga 10dk lık iş ben de bılmıyordum 1 tornavıdan olsa yetıyo hıc bı hassas ayarı vb yok oyle dusunuyorsanHocam ben sistemi vatan bilgisayardan aldım ve soğutucu takmayı bilmiyorum soğutucuyu ordan alıp orda taktırmam gerekiyor. Şuan ordada en uygun bu gözüküyor
COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO 120MMX2 LGA1700-AM5 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Bunu buldum vatanda en f/p. 1700 üstüne bakmadım.Hocam ben sistemi vatan bilgisayardan aldım ve soğutucu takmayı bilmiyorum soğutucuyu ordan alıp orda taktırmam gerekiyor. Şuan ordada en uygun bu gözüküyor
COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO 120MMX2 LGA1700-AM5 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Kasayı yan şevirip takabilirsin anakartı sökmene gerek yok hocamUsta ben yeni sistem toplıcam da bu kule tipi soğutucular sisteme takılı gelmiyo biliyosundur sende, alacağım sistemde bu soğutucuyu da almak istiyorum ama takabilir miyim bilmiyorum mâlum anakartı çıkarıp takmak gerek falan bu konuda yardımcı olabilir misin ? Veya basit bi işlem mi anakartı çıkartmadan yapabilir miyim ?