Sıvı soğutucu önerisi

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
418
Bütçe
5000
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar 9 7900 işlemcim için soğutucu almayı düşünüyorum ama aklımda 2 soru var içindeki sıvı sisteme akarmı ve ömrü ne kadar olur.

Aklımdakiler

5k iniyor bu indirimde.

thermalrgiht soğutucuyu birkaç haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum tavsiye de ederim attığın diğer cooler master a göre görsel açıdan daha iyi duruyor ama ikisi arasındaki performans farkı ne durumda bilmiyorum

Ufak bir setup güncellemesi :peepokalp:
bu da benim kasamın fotoları sıvı soğutucuya da bakabilirsin. kalite anlamında da gayet başarılı hiç şüphe bırakacak bir yanı olmadı bende

benim işlemcim i5 13400f
boşta 27 derece
oyunlarda 45 50 derece (50 dereceyi nadir görüyor)
stress testinde 56 57 derece bandında geziniyor

Son düzenleme:
Bütçeni biraz arttırısan bunu öneririm

SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar 9 7900 işlemcim için soğutucu almayı düşünüyorum ama aklımda 2 soru var içindeki sıvı sisteme akarmı ve ömrü ne kadar olur.

Aklımdakiler

5k iniyor bu indirimde.
thermalright alınır güzel

SELAMÜN ALEYKÜM
Oyun için alıyorsanız sıvı soğutucu şart değil bu işlemciye.
Render için dahi çok gerek yok esasen.
Phantom Spirit çok yeterli

Oyun için alıyorsanız sıvı soğutucu şart değil bu işlemciye.
Render için dahi çok gerek yok esasen.
Phantom Spirit çok yeterli
Dediğim gibi hocam kasam 160 destekliyor eğer kule tipi alırsam 157cm anakrta değmemesi için yukarı kaldıracam fanı ama kaç cm kaldıracağımı bilmediğim için ve kutusundan çıktıktan sonra denedikten sonra iade alıp almayacaklarını bilmediğim için bu riske girmek istemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thermalrgiht soğutucuyu birkaç haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum tavsiye de ederim attığın diğer cooler master a göre görsel açıdan daha iyi duruyor ama ikisi arasındaki performans farkı ne durumda bilmiyorum

bu da benim kasamın fotoları sıvı soğutucuya da bakabilirsin. kalite anlamında da gayet başarılı hiç şüphe bırakacak bir yanı olmadı bende

benim işlemcim i5 13400f
boşta 27 derece
Çok güzelmiş sisteminiz sıvı soğutucuda ekranı olması daha şıklık katıyor.🙂

Çok güzelmiş sisteminiz sıvı soğutucuda ekranı olması daha şıklık katıyor.🙂
teşekkürler. evet bende bu soğutucuyu özellikle ekranı olduğu için aldım görsellik olarakta tatmin etti beni

Corsair nautilus 360 rs argb var bende almak istersen. Kısa süre önce yurt dışından arkadaşım getirdi. Hiç kullanmadım içinden intel vidaları çıkmadığı için satıyorum sistemim intel

benim işlemcim i5 13400f
boşta 27 derece
Hocam bişey soracam
Sizde sıvı soğutma boru çıkışları ekran kartına bakıyor bunu istediğimiz yöne doğru takabiliyormuyuz

Başka önerisi olan varmı.
Thermalrightın beyazını bende alacağım bence güzel sıvı soğutma

Corsair nautilus 360 rs argb var bende almak istersen. Kısa süre önce yurt dışından arkadaşım getirdi. Hiç kullanmadım içinden intel vidaları çıkmadığı için satıyorum sistemim intel
Hocam teşekkür ederim teklifiniz için ama garantili almak istiyorum.🙂

Hocam bişey soracam
Sizde sıvı soğutma boru çıkışları ekran kartına bakıyor bunu istediğimiz yöne doğru takabiliyormuyuz

Thermalrightın beyazını bende alacağım bence güzel sıvı soğutma
Attığım modelin beyazını hocam.

Hocam teşekkür ederim teklifiniz için ama garantili almak istiyorum.🙂

Attığım modelin beyazını hocam.
Evet aynsını alacam sadece kasımı bekliyorum şuan elimde sistem olduğu için acele etmiyorum

Evet aynsını alacam sadece kasımı bekliyorum şuan elimde sistem olduğu için acele etmiyorum
Bende bu hafta soğutucu almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim bakalım ne olacak.😀

Bütçeni biraz arttırısan bunu öneririm

Kendim gözümle mağazadan almak istiyorum hocam.

Geri