Aware
80+ Silver
Yan etkilerini sorun, hala tamamsanız uygulatın.Orta şiddetli dedi ve bana bunu önerdi.
Yan etkilerini sorun, hala tamamsanız uygulatın.Orta şiddetli dedi ve bana bunu önerdi.
Yanması yaklaşık 5-10dk sürüyorhmmm bir kere recetesiz vermesi doğru değil bence
Kullandıktan sonra memnun kalan çok insan var eğer sıkıntı çıkarsa durdurmazlar mı?Yan etkilerini sorun, hala tamamsanız uygulatın.
Kullanmadım. Sadece ağır bir ilaç olduğunu biliyorum. Siz yan etkilerini sorun.Yanması yaklaşık 5-10dk sürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullandıktan sonra memnun kalan çok insan var eğer sıkıntı çıkarsa durdurmazlar mı?
önceden yanıyormuydu diyeceğim de yanmıyor ise bir sorun vardır kaç tl ilaçın tanesi ve şimdi buz atıp deneyebilme şansın var mı ısı kaynaklı da yakıyor olabilir derecesi düşük olduğundan yanma hissini sıfırlıyor olabilirYanması yaklaşık 5-10dk sürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullandıktan sonra memnun kalan çok insan var eğer sıkıntı çıkarsa durdurmazlar mı?
25derece ve altında saklayın diyor ama şuan köy gibi tatil yerinde olduğumuz için sıcak hava.önceden yanıyormuydu diyeceğim de yanmıyor ise bir sorun vardır kaç TL ilaçın tanesi ve şimdi buz atıp deneyebilme şansın var mı ısı kaynaklı da yakıyor olabilir derecesi düşük olduğundan yanma hissini sıfırlıyor olabilir
o yüzden yakıyor olabilir25derece ve altında saklayın diyor ama şuan köy gibi tatil yerinde olduğumuz için sıcak hava.