Sivilce Sorunum Var.

querencia

80+
Reaksiyon skoru
25
yakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.

yakın çevresinden uzman bi dermatolog tanıdığı olan veya iletişime geçebileceğim bi dermatolog varmı acaba. acil ihtiyacım var cidden.
Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü

Hocam cildiyeye gidiyorsun roacctune istiyorsun 5-6 ay kullan anlarsın değişiki biraz meşakkatli ama yapacak bişi yok bendekileri full geçirdi ve sivilce izlerini bile %80 götürdü
hocam yaptım zaten baştan savma davrandı daha neden olduğunu sorgulamadan 2 krem merhem yolladı geçti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beslenmeni düzelt spor yap geçer
geçmiyor.

Daha yaşı gençse hemen ilaç kullanmasın bence
evet bende ilk öyle düşündüm de psikolojim bozulmaya başladı artık

Hocam cildiyeye gitseniz ya, burda doktor arıyorsunuz.
hocam özellikle en üst tecrübede doktorları seçmeye çalışıyorum. klasikleşmiş 2 krem yazıp gönderiyolar bunların ben ta

-----------
sinirlenmemin nedeni verdikleri krem değil sebebini aramamaları. ben daha 18 yaşımdayım ve yıllardır bu sorunu çekiyorum. ergenlik diyip geçiyolar ama ben 10 yaşında da mı ergendim...

Son düzenleme:
Hocam, dermatoloğa gitmekte fayda var. Ama yine de size tavsiye vermek istiyorum. Yüzünüzü soğuk su ile yıkayın, hiç kullanılmamış havlu veya havlu kağıdı ile yüzünüzü silin, şekeri azaltın, bol su için ve en zoru stres yapmayın.

Hocam, dermatoloğa gitmekte fayda var. Ama yine de size tavsiye vermek istiyorum. Yüzünüzü soğuk su ile yıkayın, hiç kullanılmamış havlu veya havlu kağıdı ile yüzünüzü silin, şekeri azaltın, bol su için ve en zoru stres yapmayın.
hocam uzman dermatologa gittim zaten. bu arada dediginizin faydalari var tesekkurler ama benim durum biraz daha kritik olduğu için yetmiyor malesef

sormya ya bıktım sivilcelerden kafamın akrasında çıkıyor sinir doktora gittim kırmızı receteli ilaç verdi cildini kurutuyor bide yediklerine dikkat et dediydi ilaç bayabi kurutuyor cildini

Hocam roacutane diys bi ilaç vardı ben de kullandım kontrollü veriyorlar 7 aya cildin bebek gibi oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,351
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri