Neler Yeni

Sivilcem çok çıkıyor.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Tuğra
17 yaşındayım 18 olacağım 3 ay sonra, biliyorum ergenlik yaşları fakat,
-Su (hazır değil) içmeye dikkat ediyorum, yüzümü ellememeye, elleyeceksemde yıkayıp öyle ellemeye özen gösteriyorum, çıkan sivilcelerimi çok patlatmıyorum, abur cubur hele cips çekirdek hiç tüketmiyorum. Yüz temizleme jeli, nemlendirici, tonik, serum kullanıyorum. Hepsini üst üste ve sıklıkla yapmıyorum. Azar azar yapıp rutinli şekilde yapıyorum. Temiz yastık kullanmaya dikkat ediyorum. Yani bütün bunları yapmama rağmen hiç çıkmasın demiyorum fakat azalma olmaz mı? Her sabah kalktığımda şanslıysam 1, genelde 2-3 tane beyaz sivilce ( adını bilmiyorum) bunlarla karşılaşıyorum. İlaç kullanmak istemiyorum çünkü tüm yüzüm sivilceli değil hatta alnım tertemiz, fakat yanaklarda ve çenede mevcut. Daha napmam gerekiyor siz söyleyin Allah aşkına.
Benim sivilce deneyimime göre ŞEKER direk olarak etkiliyor yani baş sebeplerinden birisi az şeker almaya çalışın.

CupOk

80+ Bronze
Galiba ergenlik sivilcelerinin tek çözümü zaman. Yaş ilerledikçe kendi kendine gidecek zaten

Bu aynı ben. 3 litre su içiyorum en az 3 yıldır dermatoloğa gidiyorum kaç kere doktor da değiştim hayır yok.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
okr
-Su (hazır değil) içmeye dikkat ediyorum, yüzümü ellememeye, elleyeceksemde yıkayıp öyle ellemeye özen gösteriyorum, çıkan sivilcelerimi çok patlatmıyorum, abur cubur hele cips çekirdek hiç tüketmiyorum. Yüz temizleme jeli, nemlendirici, tonik, serum kullanıyorum. Hepsini üst üste ve sıklıkla yapmıyorum. Azar azar yapıp rutinli şekilde yapıyorum. Temiz yastık kullanmaya dikkat ediyorum. Yani bütün bunları yapmama rağmen hiç çıkmasın demiyorum fakat azalma olmaz mı? Her sabah kalktığımda şanslıysam 1, genelde 2-3 tane beyaz sivilce ( adını bilmiyorum) bunlarla karşılaşıyorum. İlaç kullanmak istemiyorum çünkü tüm yüzüm sivilceli değil hatta alnım tertemiz, fakat yanaklarda ve çenede mevcut. Daha napmam gerekiyor siz söyleyin Allah aşkına.
yüzümü yüz temizleme jeli ile temizlediğimde hep sivilcelenme yapıyordu, son 5-6 aydır sadece su kullanıyorum sıfır sivilce. azar azar yapıyorum dedin bir de hiç yapmadan dene

bende hepsi tam tersi ama sivilce yok

Top Bottom