Yardım Siyah ekranda birsürü piksel görünüyor

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
200
ölü piksel olmadığına eminim sadece siyada görünüyor. baktıkca görünüyor bayağı var. sıkışmış piksel geçmesi için video vardı onu izledim bi etki etmedi. hocam senin tavsiye ettiğin beyaz philips monitör. bu 3. değişim cihazı sorunsuz monitör cıkmadı @Tayfunns
IMG_1791.webp
IMG_1794.webp

Ekler

• 1759134130949.webp
    1759134130949.webp
    14.6 KB · Hit: 13
Üretim kusuruna yapacak bir şey yok. Her marka için duydum bu sözleri maalesef. İade edip başka bir model alın. Tabii onda da çıkmayacağının garantisini veremem. Benlik bir durum yok.

Üretim kusuruna yapacak bir şey yok. Her marka için duydum bu sözleri maalesef. İade edip başka bir model alın. Tabii onda da çıkmayacağının garantisini veremem. Benlik bir durum yok.
başka bir beyaz monitör öneriniz varmı

başka bir beyaz monitör öneriniz varmı
Beyaz olması farz değilse vg27aqml1a al geç kalite kontrolü de çok iyiydi. Zaten küçük bir kısmı gözüküyor monitörün ona da vinly kaplarsın illa beyaz istiyorsan. Garanti vs de bozmuyor zaten.

Beyaz monitör yok başka.
bu monitör stoklara tekrardan eklenmiş nasıldıe hocam? philips 240 hz olarak bayağı daha yüksek hz sunuyor tekrar onu almak daha mı mayınlı sizce? yoksa msi diğer artılar olarak daha mı öndedir, philips 11k ms 13k teşekkürler

bu monitör stoklara tekrardan eklenmiş nasıldıe hocam? philips 240 hz olarak bayağı daha yüksek hz sunuyor tekrar onu almak daha mı mayınlı sizce? yoksa msi diğer artılar olarak daha mı öndedir, philips 11k ms 13k teşekkürler
MSI ın önde olduğu bir alan yok. MSI olduğu için pahalıya satılıyor. Philips daha iyi bir monitör.

garanti bozacak, hata ile pişman olabileceğim şeylere girmem hocam sağolun pimpirikliyim biraz
Ben garantilerden illallah ettim şahsen airpods2 6aydır evde Steelseries rival 3 7-8aydır evde rivali bilmem ama airpodsu apple götürsem kesin değiştirirler garanti bitmesine bir hafta falan kaldı aklıma gelmişken gideyim bu hafta 😅

Geri