bios sıfırlaArkadaşlar daha demin biostan işlemci voltajı düşürdüm PC açılmıyo fanlar çalışıyo siyah ekran kalıyo anakartım asus prime b450m-k
ramleri sök tak bende olmuştuArkadaşlar daha demin biostan işlemci voltajı düşürdüm PC açılmıyo fanlar çalışıyo siyah ekran kalıyo anakartım asus prime b450m-k
Bekleyin hocam ben ilk voltaj düşürdüğümde tam 2-3 dk beklemiştim. Bekleyin açılır.Arkadaşlar daha demin biostan işlemci voltajı düşürdüm PC açılmıyo fanlar çalışıyo siyah ekran kalıyo anakartım asus prime b450m-k
Voltajı ryzen master da deneyip stabil değeri bulup biosa geçirmen lazımdı eğer öyle yapmadıysan bios pilini çıkar 5 dk bekle geri takArkadaşlar daha demin biostan işlemci voltajı düşürdüm PC açılmıyo fanlar çalışıyo siyah ekran kalıyo anakartım asus prime b450m-k
anakartın bios pilini çıkar takBios giremiyorum ki siyah ekranda kalıyo
olmaz açılmazsa bios sıfırlaman lazımFanlar hızlı çslışıyo bişey olurmu
pc yi kapa fişi çek açma tuşuna 2 3 kez bas sonra şu adımları yapPili nasıl çıkarcam
pili çıkarınca 4 5 dk bekledin mi ?Hocam çıkarıp taktım ama hala aynı şey bütün kabloları çıkarttım tuşa 3 kez bastım pili çıkarıp taktım olmadı