abdülhamit han ile yanyana koyarken utanmadınmı
abdülhamit han ile yanyana koyarken utanmadınmı
Utandım doğru keşke Abdülhamidi parazite koysaydımabdülhamit han ile yanyana koyarken utanmadınmı
kendini koyman daha hayırlı olurdu daha ülkesinin geçmişini bilmeyenle ülkeye bir çok icraat yapmış Abdülhamit Han ı yan yana koymak siyasi cahilliktirUtandım doğru keşke Abdülhamidi parazite koysaydım
Abdülhamidin yaptıklarını beğenmeyen birisine siyasi cahillik diyorsanız siz cahilsinizdir. Abdülhamid siyasetçi değil Devlet Adamıdırkendini koyman daha hayırlı olurdu daha ülkesinin geçmişini bilmeyenle ülkeye bir çok icraat yapmış Abdülhamit Han ı yan yana koymak siyasi cahilliktir
devlet adamıyla siyasetçiyi yan yana koyan akıl ney oluyor peki ?Abdülhamidin yaptıklarını beğenmeyen birisine siyasi cahillik diyorsanız siz cahilsinizdir. Abdülhamid siyasetçi değil Devlet Adamıdır
devlet adamıyla siyasetçiyi yan yana koy akıl ney oluyor peki ?
Orada Koyduğu yer eskiden iyiydi sonra bozdu, ve getirebilir ne var bunda? Erdoğanı koysa ne olacaktı hem devlet adamı hem siyasetçi?devlet adamıyla siyasetçiyi yan yana koyan akıl ney oluyor peki ?
kılıçdaroğlu eskiden neydiki şimdi neAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orada Koyduğu yer eskiden iyiydi sonra bozdu, ve getirebilir ne var bunda? Erdoğanı koysa ne olacaktı hem devlet adamı hem siyasetçi?
Allah Allah, adam öyle düşünüyor biz ne yapabiliriz ki?kılıçdaroğlu eskiden neydiki şimdi ne