Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,761
hocam maaleesef warzone oynamıyorum.elinizdeki sistem ile warzone oynuyorsanız kaç fps alıyorsunuz ?
hocam maaleesef warzone oynamıyorum.elinizdeki sistem ile warzone oynuyorsanız kaç fps alıyorsunuz ?
bildiğim kadarıyla 6000 serisin de sorun yokpsu değiştirmeyeceğim 500w yeten bir sistem toplamam gerekli ve rtx ve dlss nimetlerine cidden meraklıyım şuandada amd kullanıyorum ve her güncellemelerde oyunlarda fps kaybetmekten çok sıkıldım bariz şekilde driverlar ile performans düşürüyorlar amdlerde
6700xt 3060dan daha iyi bir kart.6700xt de bildiğim kadarıyla rtx ve dlss teknolojileri var.bilmiyorum ama rtx ve dlss gerçekten çok heveslendiriyor beni warzone yayıncısıda olduğumdan oyun nvidia'da 10 15 fps fark veriyor
Dostum bu arada konuyla ilgili değil fakat bu attığın model kaç TL ye denk geliyor toplam bende 6700xt bakıyorum yakın zamanda alıcam 5600xt mi satıpDostum bir şey farkettimde daha ucuza RX 6700 XT varken neden RTX 3060 Bakıyorsun.
Amazon | POWERCOLOR AMD Radeon RX6700XT搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 AXRX 6700XT 12GBD6-3DHLV2 | POWERCOLOR | グラフィックボード 通販
POWERCOLOR AMD Radeon RX6700XT搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 AXRX 6700XT 12GBD6-3DHLV2がグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
Asus ROG dan bile daha iyi soğutmaya sahip , soğutma konusunda hiç şüphen olmasın.
7800 TL Vergiler dahilDostum bu arada konuyla ilgili değil fakat bu attığın model kaç TL ye denk geliyor toplam bende 6700xt bakıyorum yakın zamanda alıcam 5600xt mi satıp![]()
Ray Tracing var ama DLSS Yok6700xt 3060dan daha iyi bir kart.6700xt de bildiğim kadarıyla rtx ve dlss teknolojileri var.
Aaa çok iyi denk geldi o zaman. Bende biriyle 7800tl ye red devil modeli konuşuyordum sıfırı o fiyata ise onu alırım saolasın ^^7800 TL Vergiler dahil
Ama hesabının banlanma olasılğı çok yüksekAaa çok iyi denk geldi o zaman. Bende biriyle 7800tl ye red devil modeli konuşuyordum sıfırı o fiyata ise onu alırım saolasın ^^
Dostum peki neden öyle oluyor ve banlanırsam parama noluyor anında iade ediyorlar mı ?Ama hesabının banlanma olasılğı çok yüksek