Neler Yeni

Sizce 2023-2024 sezonunda süper lig de kim şampiyon olur ?

Kim şampiyon olur ?

• Fenerbahçe

• Galatasaray

• Beşiktaş

• Trabzonspor

• Başakşehir

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Kim şampiyon olur ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,869
İsim
Oğuz Oğuz
Yani takım değeri Gs diyor. Aktif oyun olarak Fener iyi durumda. Bjk kadrosunu korudu sürpriz yapabilir. Gs tam kadro çıkınca ne yapacağı önemli. Bir de en önemli detay anadolu takımlarının form durumu. Çünkü geçen sene gs üst üste rekor kırdıysa anadolu takımlarının da formsuz oluşundan idi. Yani bence %40 gs %30 fener %20 bjk %10 diğer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sait Kaan Ekşi
Yani takım değeri Gs diyor. Aktif oyun olarak Fener iyi durumda. Bjk kadrosunu korudu sürpriz yapabilir. Gs tam kadro çıkınca ne yapacağı önemli. Bir de en önemli detay anadolu takımlarının form durumu. Çünkü geçen sene gs üst üste rekor kırdıysa anadolu takımlarının da formsuz oluşundan idi. Yani bence %40 gs %30 fener %20 bjk %10 diğer.
fenerin transferleri henüz bitmedi bence takım değerini kıyaslamak şuan mantıklı olmaz gs içinde aynı durum geçerli nelsson satılma durumu varmış diye gördüm bir yerde ne olacağı belli olmaz, transfer sezonu kapoandıktan sonra net bir şeyler ortaya çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

temennimiz fenerimin şampiyon olması ben şampiyonluk durumunu yüzde 50 fb yüzde 50 gs olarak görüyorum beşiktaş feda sezonuna girdi

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Fener şu sıralar baya hypeladı ancak kadro Gs'nin yanında hala sönük durumda. Beşiktaş da bence 1-2 yıl daha şampiyon olamaz. Millet çatır çatır para harcıyor, Beşiktaş izliyor

Cihangir

80+ Gold
ali koç başkan cücükspor hariç herkes şampiyon

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Okan buruğun oynattığı futbol benim için yeterli değil. Orta sahada ciddi eksiğimiz var .Takım savunmasında adam paylaşımında eksiğimiz var.Kanat oyuncularımız gayet güçlü oldu zaha olsun zaniolo olsun iyiler ama Galatasaray'a karşı her takım 11 kişi defans yaptığı için onların verimi biraz daha düşük olacaktır.Güzel bir orta saha ile Galatasaray şampiyon olur ama yiende oynadığı futbolu beğenmem gibi geliyor.

Top Bottom