CharlesPolat
80+
Fikrinizi merak ettim sizce çizgi film midir yoksa diğerlerine göre her yaşa hitap eden bir şey midir?
Her yaşa hitap eden bir şey değildir. Çocuklukta izlenirse travma yaratır.Fikrinizi merak ettim sizce çizgi film midir yoksa diğerlerine göre her yaşa hitap eden bir şey midir?
Wikipedia: Çizgi film, iki boyutlu illüstrasyon görsel sanatının bir formudur.Fikrinizi merak ettim sizce çizgi film midir yoksa diğerlerine göre her yaşa hitap eden bir şey midir?
yani mantıken çizgi film ama çizgi film kategorisine girecek kadar düşük bütçeli işler değil hocam ve konuları apayrı şeyler ben10 bakugan gibi konulardan çok uzak çoğu anime.Fikrinizi merak ettim sizce çizgi film midir yoksa diğerlerine göre her yaşa hitap eden bir şey midir?
Bence her yaşa hitap edecek türleri vardır..Annem çocukluğundan beri yani nerdeyse 30 yıldır anime izler İnternet çıktığından beri daha rahat izliyor. Şahsen onun fikrini aldığımda eskilerde bir ders verme ve genel bir yaşa hitap eden anime daha fazla bulunuyor derdi. Şuan için aynısını söyleyemiyorum diyor her kitleye uygun farklı farklı animeler var diyor. Kendisi buda çizgi film diyor ama benim düşüncem eskiden çizgi film olabilir di ama şuan yeni teknoloji ile yavaştan animasyon tarafına geçiş yapıyor. Her yaşa hitap eden animeler vardır mesela ghibli stüdyonun yaptığı animeler 7 den 70 e her yaşa hitap eder ama bazı animeler vardır sadece ergenlere hitap eder.Fikrinizi merak ettim sizce çizgi film midir yoksa diğerlerine göre her yaşa hitap eden bir şey midir?
Her yaşa hitap etmez. Çocuklara gelmez
Çocuklar için uygun olanı izlersen neden travma olsun? Çocuklara uygun olmayan çizgi filmlerde var.Her yaşa hitap eden bir şey değildir. Çocuklukta izlenirse travma yaratır.
İşte çocuk bunları bilmez. Aile zaten bilmez.Yetişkin çizgi filmlerde var. Anime her yaşa hitap eder sadece uygun olanı izlemek lazım. Yetişkinler için olanı var genel kullanıcı için olanı var. Yapım teknikleri olarak çizgi filmden farklı olabilir ama bence aynı şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çocuklar için uygun olanı izlersen neden travma olsun? Çocuklara uygun olmayan çizgi filmlerde var.
anime sadece japonyapımı eserlere denir. japon yapımı eser değilse çizgi film veya animasyon denir.Evet çizgi filmdir. Çocukken anime demezdik pokemon digimon tsubasa yugioh falan izlerdik. Ancak kavram olarak mangası olan serilerin çizgi filmlerine anime denir diye bir şey varsa anime çizgi film değildir diyebilirim.
Asıl önemli husus tam tersini düşünürsek çizgi film dediğimiz Arı Maya veya Heidi anime midir?
Bruh sanırım boku no picodan bahsediyorsunHer yaşa hitap eden bir şey değildir. Çocuklukta izlenirse travma yaratır.
Çizgi filmler gibi her yaşa hitap etmiyor bazıları hariç bir çoğu yetişkin yada gençlere hitap ediyor yani çizgi film gibi değil diye düşünüyorum. İşlenilen konu ağır olabiliyor küçük yaşta izlenirse kalıcı hasar bırakma ihtimali var işlenilen konunun ağırlığına göre tahminimce 18 yaş ve üzeri kitlede izlemeye başlanmalı .Fikrinizi merak ettim sizce çizgi film midir yoksa diğerlerine göre her yaşa hitap eden bir şey midir?