2021 model mi diyorum saydığım arabalar 200.000 km de olup kazası olup 2005 model olanlardan bahsediyorumşakamısın kanka saydığın arabaların fiyatından haberin varmı
yani bu jeep muhtemelen hepsinden daha eski diye eskiyi sorun edemezsin
2021 model mi diyorum saydığım arabalar 200.000 km de olup kazası olup 2005 model olanlardan bahsediyorumşakamısın kanka saydığın arabaların fiyatından haberin varmı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...porsche-boxster-dogus-cikisli-850639970/detay en ucuzu 235k bunu alsan sanayiden kafanı kaldıramazsın parçasıda bulunmazaudi tt 2.0 / bmw z4 / porsche boxster / chevrolet camaro z28 / vw eos r36 /
porsche cayenne 4.5s / audi q7
eski ama 15 yıldır bende kazası boyası yok her eski araba aynı olmuyor 25.000 masraf yaptım bu ay buna masraf çıkarmaz şuan2021 model mi diyorum saydığım arabalar 200.000 km de olup kazası olup 2005 model olanlardan bahsediyorum
yani bu jeep muhtemelen hepsinden daha eski diye eskiyi sorun edemezsin
Sıfır araba alırdım şahsenhttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...porsche-boxster-dogus-cikisli-850639970/detay en ucuzu 235k bunu alsan sanayiden kafanı kaldıramazsın parçasıda bulunmaz
sıfırda aldık arona 2021 fr ama annem binecek bunaSıfır araba alırdım şahsen
ve hangisini kullanmak istersin diye sorarsanda cj-5Sıfır araba alırdım şahsen
e sanayiden kafanı kaldıramazsın tabi çünkü bindiğin arabanın yeni modellerine aylık 200.000 tl kazanan insanlar biniyor onu da düşün riske girip 10 kat iyi arabaya biniyorsun risk lazım bana görehttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...porsche-boxster-dogus-cikisli-850639970/detay en ucuzu 235k bunu alsan sanayiden kafanı kaldıramazsın parçasıda bulunmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski ama 15 yıldır bende kazası boyası yok her eski araba aynı olmuyor 25.000 masraf yaptım bu ay buna masraf çıkarmaz şuan
Sende sıfır araba al fazla mal göz çıkarmazsıfırda aldık arona 2021 fr ama annem binecek buna
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve hangisini kullanmak istersin diye sorarsanda cj-5
dostum facebook'a gir cj-5 yaz çıkan araçlara ve binenlere bak aylık 200.000 tl kazananlar falan binmiyor girip binen insanların hesaplarına bakabilirsine sanayiden kafanı kaldıramazsın tabi çünkü bindiğin arabanın yeni modellerine aylık 200.000 TL kazanan insanlar biniyor onu da düşün riske girip 10 kat iyi arabaya biniyorsun risk lazım bana göre
kanka binmediğin için bunun tadını bilmiyorsun büyük ihtimal altında 4.2l v6 motor var gür gür gür gidiyorsun tır yüksekliğindeSende sıfır araba al fazla mal göz çıkarmaz
ben cj-5 mi diyorum porsche cayenne'ye falan binenleri diyorumdostum facebook'a gir cj-5 yaz çıkan araçlara ve binenlere bak aylık 200.000 TL kazananlar falan binmiyor girip binen insanların hesaplarına bakabilirsin
bende günlük 5 saate yakın bu aracı ve parçalarını araştırıyorum günlük binmeyi düşünüyorum koleksiyoner değilim ama aşığıyım bu arabalarınneyse seninle tartışmaya gerek yok senin araban 80 bu arabalar 270 basıyor bu kadar
git sıfır araba al o paraya
bunu 200 bilmem kaç bin TL'ye alan adam muhtemelen o tip arabaların aşığıdır günde bilmem kaç saat araştırıyordur o arabayı gerçekten istiyor ve koleksiyonluk almak istiyordur sen bi düşün sende öyle misin yoksa öylesine mi biniyorsun
o zaman neden porsche öneriyorsun aga ben aylık 200k mı kazanıyorumben cj-5 mi diyorum porsche cayenne'ye falan binenleri diyorum
Usta ne tadı olacak ya eski püskü arabayı ben ne yapayımkanka binmediğin için bunun tadını bilmiyorsun büyük ihtimal altında 4.2l v6 motor var gür gür gür gidiyorsun tır yüksekliğinde