Neler Yeni

Sizce arabamı değiştirmelimiyim

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
kilometre durumu nedir ?
babam bunu ben 5 yaşındayken aldı 15 yıldır kapıda yatıyor emsalleri 500.000in üstünde ve emsallerinde orjinal motor yok dediğim gibi transporter yada transit motoru koyuyorlar 15 yıl kapıda yattığı için 300.000 kmde 1979 model bir araç için motoru gayet yeni durumda 2019 model araçlar 300.000 kmde

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
bu arada araba baya HAWLİ

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
üstünü açtırma. yağmurda falan sıkıntı yaşarsın. bu hali güzel. arabandan memnunsan insanların ne dediğini takma. bana da vosvos yürümez demişlerdi uzun süre mutlu mutlu kullandım.
kalın araç örtüsünden alacağım üstünü açtırma mecburiyetim kaldı küçükken arkasına binebiliyorduk ama boy 187 arkadaşlarımda binemiyoruz ve sıcakta içi sauna desem yeridir mecbur açtırmak zorundayım

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Arkadaşlarım büyüklerim herkes diyorki bu ne ya sat genç arabası al ihtiyar arabası bu diyorlar ben çok seviyorum araba türkiyenin en orjinal jeep cj-5i bu kadar orjinalini görmedim hiçbiryerde restore edilmiş temiz olanların motorlar ford transit yada Transporter motoru şuan aracıma 220.000 teklif geldi satmadım sürüşü o kadar zevkliki 3 ileri 1 geri vites max 80 yapıyor (denesem geçer denemedim) üstünü açtırmayı düşünüyorum maliyetli birşeyde değil fikrinizi almak istedim aracımı satmak istemiyorum 20 yaşında biri için sizce garipmi durur Alıntıyı görüntüle
Zevkine bagli hocam ben olsam satmistim bile

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Evren avcı
kanka marmariste bu şekilde jeep araçlarla safari yapmıştık gayet eğlenceli idi. eğer sen denize uzunca kıyısı olan bir yerde yaşıyorsan üstünü açtırdığında gayet eğlenceli bir makine olacaktır. arkadaşlarınla yaz boyu eğlenebilirsin.
1628162015114.png

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne yakıyor bu 100 km de

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlarım büyüklerim herkes diyorki bu ne ya sat genç arabası al ihtiyar arabası bu diyorlar ben çok seviyorum araba türkiyenin en orjinal jeep cj-5i bu kadar orjinalini görmedim hiçbiryerde restore edilmiş temiz olanların motorlar ford transit yada Transporter motoru şuan aracıma 220.000 teklif geldi satmadım sürüşü o kadar zevkliki 3 ileri 1 geri vites max 80 yapıyor (denesem geçer denemedim) üstünü açtırmayı düşünüyorum maliyetli birşeyde değil fikrinizi almak istedim aracımı satmak istemiyorum 20 yaşında biri için sizce garipmi durur Alıntıyı görüntüle
Senin fikrin. Bana soracak olursan, ben de senin gibi bu tip arabalara bayılırım. Eğer toprak yolda çok vakit geçiriyorsan falan bence hiç satma. Ben olsam toprak yolda gitmesem bile satmazdım.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Ben satıp bunu almıştım.bile
satsam 220.000 ediyor bu paraya bende böyle bişey alabilirim ama belki bunu sürmediğin içindir bilemem inanılmaz zevkli sürüşü hele sesi desen 4200cc v6 motor zevkine kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka marmariste bu şekilde jeep araçlarla safari yapmıştık gayet eğlenceli idi. eğer sen denize uzunca kıyısı olan bir yerde yaşıyorsan üstünü açtırdığında gayet eğlenceli bir makine olacaktır. arkadaşlarınla yaz boyu eğlenebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
kayseri :)

Ne yakıyor bu 100 km de
tüp takılı neredeyse yakmıyor 4200 motor olduğuna bakma

Senin fikrin. Bana soracak olursan, ben de senin gibi bu tip arabalara bayılırım. Eğer toprak yolda çok vakit geçiriyorsan falan bence hiç satma. Ben olsam toprak yolda gitmesem bile satmazdım.
bahçeli evde oturuyorum binayla işim yok ikizimle kampa falan gidiyoruz

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
satsam 220.000 ediyor bu paraya bende böyle bişey alabilirim ama belki bunu sürmediğin içindir bilemem inanılmaz zevkli sürüşü hele sesi desen 4200cc v6 motor zevkine kalmış

kayseri :)

tüp takılı neredeyse yakmıyor 4200 motor olduğuna bakma
Yıllık vergisi nedir?(merakımdan soruyorum böyle hacime fazla vergi olur genelde)

Top Bottom