Neler Yeni

Sizce arabamı değiştirmelimiyim

Logithx

80+ Bronze
Araban temizse gerek yok genç arabası değilmiş bilmem neymiş hiç kulak asma herkesin sevdiği araba vardır onu satsan ne alacaksın alacağın arabalar o keyfi bulamazsın arabandan memnunsan sürüşte zevk veriyorsa satma bende 7 sene önce 2004 m3 caprio almıştım hala durur arabam satmam 450 bin teklif geldi vermedim hatasız araba gerekte yok satsan doğru dürüst bir araba alamıyorsun o kadar yükseldiki fiyatlar saçma sapan arabalar ne fiyatlara satılıyor..

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Koleksiyoncuysan orası ayrı mesele
Ama sıfır km gıcır gıcır araba varken milattan önce arabaya hayatta binmem şahsen
Varlık içinde yokluk sözünün tam anlamı
Açıkcası 1959 veya 1964 model İmpala 4 kapı direksiz V8'e dediğin araçlardan birini tercih etmem aynı fiyatta ki

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Hiç gerekli değil.
Cillop gibi araba işte miss

araba güzel offroad işini seviyorsan satma bence ama arabaya asker kamuflaj kaplaması ve tavan bagajı yaparsan çok güzel durur tavan bagacınıda kamulaja kaplattır yada siyah renkli olsun :)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlarım büyüklerim herkes diyorki bu ne ya sat genç arabası al ihtiyar arabası bu diyorlar ben çok seviyorum araba türkiyenin en orjinal jeep cj-5i bu kadar orjinalini görmedim hiçbiryerde restore edilmiş temiz olanların motorlar ford transit yada Transporter motoru şuan aracıma 220.000 teklif geldi satmadım sürüşü o kadar zevkliki 3 ileri 1 geri vites max 80 yapıyor (denesem geçer denemedim) üstünü açtırmayı düşünüyorum maliyetli birşeyde değil fikrinizi almak istedim aracımı satmak istemiyorum 20 yaşında biri için sizce garipmi durur Alıntıyı görüntüle
Kanka senin hayatın bunla bir güzel dağ ova çıkılır ha off road fenan.
Bence sen nasıl istersen öyle yap.
Gidip tofaş almaktan iyidir bence.
Zaten araba piyasası değişti artık almak zor arabayı satsan kar'I iyi ama araba alamıyorsun ya .

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Ben olsam satardım 220k ya gider bi Scirocco alır gezerdim.

Top Bottom