- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen dostum koleksiyonluk araçYani tam olarak koleksiyonluk bi araç sürme zevki vb bana göre yok sana göre varsa satma o zaman beni ilgilendirmez
aynen dostum koleksiyonluk araçYani tam olarak koleksiyonluk bi araç sürme zevki vb bana göre yok sana göre varsa satma o zaman beni ilgilendirmez
Açıkcası 1959 veya 1964 model İmpala 4 kapı direksiz V8'e dediğin araçlardan birini tercih etmem aynı fiyatta kiKoleksiyoncuysan orası ayrı mesele
Ama sıfır km gıcır gıcır araba varken milattan önce arabaya hayatta binmem şahsen
Varlık içinde yokluk sözünün tam anlamı
Kanka senin hayatın bunla bir güzel dağ ova çıkılır ha off road fenan.Arkadaşlarım büyüklerim herkes diyorki bu ne ya sat genç arabası al ihtiyar arabası bu diyorlar ben çok seviyorum araba türkiyenin en orjinal jeep cj-5i bu kadar orjinalini görmedim hiçbiryerde restore edilmiş temiz olanların motorlar ford transit yada Transporter motoru şuan aracıma 220.000 teklif geldi satmadım sürüşü o kadar zevkliki 3 ileri 1 geri vites max 80 yapıyor (denesem geçer denemedim) üstünü açtırmayı düşünüyorum maliyetli birşeyde değil fikrinizi almak istedim aracımı satmak istemiyorum 20 yaşında biri için sizce garipmi durur Alıntıyı görüntüle