Neler Yeni

Sizce arabamı değiştirmelimiyim

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu arabaya baktım da yurt dışında da 10.000 euro ya satılıyor 2. el :D o paraya aynı ikinci el sitesinden audi s8 5.2 v10 2007 alıyorsun değerli galiba

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Usta ne tadı olacak ya eski püskü arabayı ben ne yapayım
Traktör gibi çalışıyordur şimdi o
Satıp elektrikli süpürge gibi çalışan araba almak daha mantıklı geliyor bana
böyle düşünen bi insana ne denir bilmiyorum kanka haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arabaya baktım da yurt dışında da 10.000 euro ya satılıyor 2. el :D o paraya aynı ikinci el sitesinden audi s8 5.2 v10 2007 alıyorsun değerli galiba
yurt dışında 20.000 euroya 5000kmde camaro satılıyor zaten :D

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende günlük 5 saate yakın bu aracı ve parçalarını araştırıyorum günlük binmeyi düşünüyorum koleksiyoner değilim ama aşığıyım bu arabaların

o zaman neden porsche öneriyorsun aga ben aylık 200k mı kazanıyorum :D
yoo işte ben sana o kadar kazanmadan o lüksü yaşayabilirsin diyorum sırf eski model ve masraf çıkartıyor diye almak mantıksız değil senin araban sana masraf çıkartmadı diye masrafsız olmuyor muhtemelen aşırı masraflıdır 50 yıllık araba mı masrafsız olucak

senin araba 1978 model galiba benim dediğim 2007 model 4.5s 340 hp porsche cayenne aynı fiyatta satılıyor diyorum

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
böyle düşünen bi insana ne denir bilmiyorum kanka haklısın

yurt dışında 20.000 euroya 5000kmde camaro satılıyor zaten :D
işte senin arabanın yurt dışı fiyatında o kadar lüks arabalar satılıyor ona şaşırdım :D 1-2 bin euro bekliyordum fiyatını

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Koleksiyoncuysan orası ayrı mesele
Ama sıfır km gıcır gıcır araba varken milattan önce arabaya hayatta binmem şahsen
Varlık içinde yokluk sözünün tam anlamı
sıfır km aracı trafikte heryerde görebiliyorsun bu kayseride tek türkiyede bu orjinallikte yok onu demeye çalışıyorum ve milattan önce dediğin araç 300.000 kmde

işte senin arabanın yurt dışı fiyatında o kadar lüks arabalar satılıyor ona şaşırdım :D 1-2 bin euro bekliyordum fiyatını
ne diyosun kanka yurt dışından porschemi getirteyim 2 yılda bir aldığım ülkeyemi gitmeye uğraşayım çok kolay sanıyorsun galiba yurt dışından araba almayı

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sıfır km aracı trafikte heryerde görebiliyorsun bu kayseride tek türkiyede bu orjinallikte yok onu demeye çalışıyorum ve milattan önce dediğin araç 300.000 kmde

ne diyosun kanka yurt dışından porschemi getirteyim 2 yılda bir aldığım ülkeyemi gitmeye uğraşayım çok kolay sanıyorsun galiba yurt dışından araba almayı
okuduğunu anlama problemi var sende ben diyorum ki senin aracın yurt dışında değer görüyor LÜKS ARAÇLARLA EŞİT FİYATA SATILIYOR türkiyede çok takan yok diyorum

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,010
İsim
.
Aga türkiyede tekse tek orjinalse orjinal hayata bir kere geliyorsun
300K Km nerde 0 km nerde
Hayata bir kere geliyorum sırf tr de tek diye milattan önce arabaya binmek ne kadar mantıklı

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Aga türkiyede tekse tek orjinalse orjinal hayata bir kere geliyorsun
300K Km nerde 0 km nerde
Hayata bir kere geliyorum sırf tr de tek diye milattan önce arabaya binmek ne kadar mantıklı
abi mevzu lüks değil anlamıyormusun zevk

okuduğunu anlama problemi var sende ben diyorum ki senin aracın yurt dışında değer görüyor LÜKS ARAÇLARLA EŞİT FİYATA SATILIYOR türkiyede çok takan yok diyorum
nerden biliyorsun türkiyede çok takan olmadığını ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,010
İsim
.
abi mevzu lüks değil anlamıyormusun zevk

nerden biliyorsun türkiyede çok takan olmadığını ?
Araba senin araban satıp satmamak sana kalmış tabii ki
Ama ben ne olursa olsun milattan önce 300K km de bir arabaya binmektense 0 km mis gibi arabaya binmeyi tercih ederim

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Piyasası yok aracın çok fazla
çünkü araç 2. dünya savaşında asker ve mühimmat taşımak için üretilmiş cj5-6-7-8 olarak piyasası olmamasının sebebi aracın piyasada fazla olmaması

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çünkü araç 2. dünya savaşında asker ve mühimmat taşımak için üretilmiş cj5-6-7-8 olarak piyasası olmamasının sebebi aracın piyasada fazla olmaması
Yani tam olarak koleksiyonluk bi araç sürme zevki vb bana göre yok sana göre varsa satma o zaman beni ilgilendirmez

Top Bottom