Neler Yeni

Sizce ben cimri miyim?

Luftwaffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Özdoğan
Arkadaşalr 11000 TL'ye sistem topladım yasım 17 küçük hiçbir kuzenime pcyi elletmiyorum annemler diyor ki oynasınlar sinir krizi geçiriyorum sonra olayı anlatınca oynasınlar nolucak eve mi götürüyolar sanki diyor bukadar cimri olma normalde arkadaş ortamında filan hiç cimri biri olmadığımı düşünüyorum ama pc konusunda kuzenlerimede vermek istemiyorum.

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Arkadaşalr 11000 TL'ye sistem topladım yasım 17 küçük hiçbir kuzenime pcyi elletmiyorum annemler diyor ki oynasınlar sinir krizi geçiriyorum sonra olayı anlatınca oynasınlar nolucak eve mi götürüyolar sanki diyor bukadar cimri olma normalde arkadaş ortamında filan hiç cimri biri olmadığımı düşünüyorum ama PC konusunda kuzenlerimede vermek istemiyorum.
Normal bence ben de vermem. Ne verecem benim gibi nazik mi kullanacaklar. Bir yerine bir sey olsa icim gider. Cimrilikten degilde karsidakine guvenmemekten bence.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Arkadaşalr 11000 TL'ye sistem topladım yasım 17 küçük hiçbir kuzenime pcyi elletmiyorum annemler diyor ki oynasınlar sinir krizi geçiriyorum sonra olayı anlatınca oynasınlar nolucak eve mi götürüyolar sanki diyor bukadar cimri olma normalde arkadaş ortamında filan hiç cimri biri olmadığımı düşünüyorum ama PC konusunda kuzenlerimede vermek istemiyorum.
Ver ya ne olacak ne yapabilirler ki ?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
verme hocam verme ne yapacakları belirsiz sinirlenirler vururlar mazallah

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
En iyisini yapıyorsun bende vermiyorum geçen köydeydim anneme bilgisayarın şifresini verdim eve bir geldim bilgisayarı zar zor açtım artık bilgisayara benden başka kimse dokunmuyor.Ben okuldayken kardeşim benden habersiz bilgisayarı açıp oynuyordu,eve gelince bende onla kavga ediyordum.

ElectriX

80+ Silver
Güvenli modda versen?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Alakası yok. Bilgisayarını oynamak isteyen kuzenini öldürsen gözümde katil olmazsın.

Top Bottom