Sizce bigbig won aether mi fantech shooter 3 mü yoksa gale hale mi?

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,728
Bütçe
1800
Arkadaslar 1800tl bir butcem var Sizce bigbig won aether mi fantech shooter 3 mü yoksa gale hall mi?

Arttırırsan battle axe pro arttırmazsan bütçeyi gale hall bence
Hocam bütceyi arttiramam malesef
Bide bu gale hallın tasarımı hosuma gitmedi pek yani diğer iki seçenekden birini secsen ne seçerdin veya onlari seçersem pisman olur muyum sence aradaki fark çoksa tasarımı kotu olsada gale hall alirim

Hocam bütceyi arttiramam malesef
Bide bu gale hallın tasarımı hosuma gitmedi pek yani diğer iki seçenekden birini secsen ne seçerdin veya onlari seçersem pisman olur muyum sence aradaki fark çoksa tasarımı kotu olsada gale hall alirim
Hocam ne tarz oyunlar oynayacaksınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@katipke

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Hocam ne tarz oyunlar oynayacaksınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@katipke
Hocam vallahi ben emulatörden crash bandicoot veya iste God of War oynarim PC'de Elden Ring FIFA falan oynarim FPS haric cogu seyi oynarim
Bide bende xbox 9.nesil kol var fifayi onla beraber iste bu yeni alcagim kolla iki kişi bluetooth adaptörü üzerinden oynamak istiyorum ondada sıkıntı yaratmaması lazim.

Hocam vallahi ben emulatörden crash bandicoot veya iste God of War oynarim PC'de Elden Ring FIFA falan oynarim FPS haric cogu seyi oynarim
Bide bende xbox 9.nesil kol var fifayi onla beraber iste bu yeni alcagim kolla iki kişi bluetooth adaptörü üzerinden oynamak istiyorum ondada sıkıntı yaratmaması lazim.
Hocam aether de alınabilir ama bilmiyorum ne kadar rahat olur ayarlaması vs.

• Beğen
Gale Hall babadır yaw

• Beğen
Pişman olmazsınız emin olun Hocam şeyden demiştim gale hall pc uygulamasından ayar yapmak daha kolay
Insallah hocam tek korkum bozuk ürun gelmesi wraith garantisi cok kotuymus çünkü baska bir sıkıntı olmaz heralde

Insallah hocam tek korkum bozuk ürun gelmesi wraith garantisi cok kotuymus çünkü baska bir sıkıntı olmaz heralde
Çok kötü değil aslında. Ürün sorunluysa değişim ve garanti işlerine bakıyorlar. Daha kötü garantili firmalar bolca var

• Beğen
Geri