Neler Yeni

Sizce bu anakart alınır mı ?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak

1 hafta önce bakmıştım 9400 civarıydı 7500 e düşmüş içine de ryzen5 7500f almayı düşünüyorum yavaş yavaş da sistemimi güncelleyeceğim. ekran kartım da, asus rog strix rx6650 xt uyumlu çalışır mı?
Güzel alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta önce bakmıştım 9400 civarıydı 7500 e düşmüş içine de ryzen5 7500f almayı düşünüyorum yavaş yavaş da sistemimi güncelleyeceğim. ekran kartım da, asus rog strix rx6650 xt uyumlu çalışır mı?
Rahat çalışır

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Akın
işlemci alacağımı belirtmiştim :)
Pardon fark etmemişim.
O fiyata o anakart çok sıcak sayılmaz
Ekran karttın hala iyi ddr5 sistemde sorunsunsuz çalışır eğer işlemciniz kötü değilse bir süre daha sizi idare eder die düşünüyorum.

Yani yeni sistemde toplasanız 7500f sadece tek çekirdek gücü isteyen oyunlar'da fps artıracaktır cs go 2 gibi.

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Göktuğ İrşad Demircan

ekran kartı ile işlemcide kombinasyonunda bir sorun olmaz ama 7500f ısınan bir işlemci umarım stok soğutucu ile kullanmayı düşünmüyorsunuzdur ayrıca arkadaşın dediği gibi ddr4 ramlerde ddr5 e maalesef olmaz yeni ram almak zorundasınız

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pardon fark etmemişim.
O fiyata o anakart çok sıcak sayılmaz
Ekran karttın hala iyi ddr5 sistemde sorunsunsuz çalışır eğer işlemciniz kötü değilse bir süre daha sizi idare eder die düşünüyorum.

Yani yeni sistemde toplasanız 7500f sadece tek çekirdek gücü isteyen oyunlar'da fps artıracaktır cs go 2 gibi.
işlemci öneriniz var mı peki sadece artık am5 sistem kurmak istiyorum ddr4 de çok durdum uprade etmek istiyorum, hazır sistem almam için elimdeki sistemi satmam lazım fakat o da uzun zaman alıyor ya da çok ölü fiyat verenler var bilmiyorum kafam baya karışık

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Akın
işlemci öneriniz var mı peki sadece artık am5 sistem kurmak istiyorum ddr4 de çok durdum uprade etmek istiyorum, hazır sistem almam için elimdeki sistemi satmam lazım fakat o da uzun zaman alıyor ya da çok ölü fiyat verenler var bilmiyorum kafam baya karışık
Ben bazen sistem toplar satarım.
Kendi çapımda bu işten anlamama rağmen ryzen 3600x + rx 6600xt sistem kullanıyorum.
Çünkü oynadığım oyun cs2. Çok profyonel de oynamadığım için 144 hz monitör'de en yüksek ayar'da ortalama 144 fps rahat veriyor.
Burda anlatmak istediğim elinizdeki sistem yetiyorsa yeni sisteme geçmeye değmez ancak 240 hz monitörünüz vardır cs2 oyuyorsunuz'dur haliyle yüksek fps için size ön belleği yüksek olan 7800x3d veya 9800x3d biçilmiş kaftan olacaktır.

Belki yeni bir donanım yeni bir sisteme geçerken keyif sağladığı için hoşunuza gidiyor olabilir ancak burda tavsiyem sadece bütçeniz varsa geçin aksi taktirde mevcut sisteminiz yettiği halde keyfi bir durum söz konusu değilse paranız cebinizde kalsın.

Top Bottom