Neler Yeni

Sizce bu araba alınır mı??

Negram

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ateş Uygur
İlgilendiği Kategoriler
Network,Android
Vay arkadaş, 2007 Ford Mondeo bile 175.000₺ olmuş. Bu memleket nereye gidiyor ey ümmeti Muhammed

Can...

80+ Platinum

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Aile kalabalık değilse 2014 2014 pop paket punto bakabilirsin 1.3 multijet

Can...

80+ Platinum

Sauma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emre aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
267 bin km de motorda sorun çıkmadıkça gerek yok benc rektefiye yaptırmaya gereksiz bir masraf olur cebinize
Anladım hocam bu fiyat bandına passat b5.5 kasa da var aklımda ikisi arasında kaldım sizce hangisi mantıklı olur?

Can...

80+ Platinum
Anladım hocam bu fiyat bandına passat b5.5 kasa da var aklımda ikisi arasında kaldım sizce hangisi mantıklı olur?
Hocam 2008 2007 corolla alabilirsiniz temiz sorunsuz araçtır düzgün bindiyse ve ağır kazası yoksa çok fazla sorun çıkarmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Passatta bobin yakma ve arıza lambası yakma durumları oluyor orijinal parça kullanmak gerekiyor öyle oluncadan yan sanayi parçalar üzer pek önermem

Sauma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emre aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 2008 2007 corolla alabilirsiniz temiz sorunsuz araçtır düzgün bindiyse ve ağır kazası yoksa çok fazla sorun çıkarmaz

Passatta bobin yakma ve arıza lambası yakma durumları oluyor orijinal parça kullanmak gerekiyor öyle oluncadan yan sanayi parçalar üzer pek önermem
1.9 tdi motoru önerdiler bana arkadaşım sıkıntısızca biniyor 340.000km de şu ana kadar fazla bir masraf yapmadı

Can...

80+ Platinum
1.9 tdi motoru önerdiler bana arkadaşım sıkıntısızca biniyor 340.000km de şu ana kadar fazla bir masraf yapmadı
Bilmiyorum zamanında bize kronik çok geldi benzer arızalar ile ekstraları var hatta Corolla bildiğim en sorunsuz araçlardan birisi

İkisi arasında kaldiysaniz ford öneririm sorunu passat b5.5 a göre az bir araç diye biliyorum ben üzmez ama aile aracı olsun sorunsuz olsun derseniz corolla enistemde var siyah 1.4 d4d sorunsuz kullanıyor 2007 model

Sauma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emre aydoğdu
Bilmiyorum zamanında bize kronik çok geldi benzer arızalar ile ekstraları var hatta Corolla bildiğim en sorunsuz araçlardan birisi
2008 kasaları o fiyata temizini bulmak zor iş be hocam eskiden efsane kasa corollamız vardı cidden sıkıntısız bir araba ama dar gelmeye başlamıştı artık:)

ASL4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ASLAN ENES DANACI
Citroen C5 bak aracın Facebook grubuda var anlaşmalı ustalarıda var bak güzel araba hemde d segmenti mondeodanda daha iyi yakıt için ehdi ye bak ama benim tavsiyem HDI çünkü gidişi kaçışı ve yakıtıda çok yüksek değil bizim araç şehir içi 5.8 hadi 6 de şehir dışı hızlı basarak kullandık 5.0 yaktı tavsiye ederim 1.6 HDI bak

Sauma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
emre aydoğdu
Citroen C5 bak aracın Facebook grubuda var anlaşmalı ustalarıda var bak güzel araba hemde d segmenti mondeodanda daha iyi yakıt için ehdi ye bak ama benim tavsiyem HDI çünkü gidişi kaçışı ve yakıtıda çok yüksek değil bizim araç şehir içi 5.8 hadi 6 de şehir dışı hızlı basarak kullandık 5.0 yaktı tavsiye ederim 1.6 HDI bak
yakıt o kadarda umrumda değil açıkçası ama c5 ede bakabilirim motor konusunda bana masraf çıkarırsa zora düşebilirim.

ASL4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ASLAN ENES DANACI
yakıt o kadarda umrumda değil açıkçası ama c5 ede bakabilirim motor konusunda bana masraf çıkarırsa zora düşebilirim.
Aldığın araca bağlı ama 1.6 Hdi motoru pejo Citroen Ford Volvo kullanıyo parçası çok ginede alırken yanında bir usta olsun anlayan biride olur ekspertiz ise iyi seçmen lazım yoksa motor iyi 3 senedir bizde çok büyük bir şey olmadı inşallah iyi bi araç düşürürsün

Top Bottom