Sizce bu bilgisayarı iade etmeli miyim

ClxUuu

80+
Reaksiyon skoru
2
Vatan bilgisayardan 27 bin TL'ye msi 4060 8 gb ryzen 5 5600 bilgisayar satın aldım 32 gb 3600 mhz ram falan yaptık çok güzel geldi gözüme ama bu sistemi görünce kafam karıştı sizce iade etmelimiyim vatan bilgisayar diye aldım ama internetten almalı mıyım bilmiyorum

taksitli yaptık herhangi bi para çekmediler sistem de hazırlanyor daha yani iptal ederler heralde

Vatan bilgisayardan 27 bin TL'ye 4060 8 gb ryzen 5 5600 bilgisayar satın aldım 32 gb 3600 mhz ram falan yaptık çok güzel geldi gözüme ama bu sistemi görünce kafam karıştı sizce iade etmelimiyim vatan bilgisayar diye aldım ama internetten almalı mıyım bilmiyorum

taksitli yaptık herhangi bi para çekmediler sistem de hazırlanyor daha yani iptal ederler heralde

Evt etmelisin. Gamegaraj çok daha uygun

şubeden satın aldım taksit başladım ücret almadılar daha sistem de elime geçmedi iade alırlar mı acaba
Hocam taksit ile aldıysanız kac taksitse o ayda para hesabınıza gelebilir

Hocam taksit ile aldıysanız kac taksitse o ayda para hesabınıza gelebilir
taksit başlattım fakat ücret kesmediler daha şubatın 7sinde ödeme alacaklar iade başlatırsam almıyorlar değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan bilgisayar müşteri hizmetlerini aradım mağazadan makbuz kesildiği için iade alamazsınız dediler yapacak bir şey yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,507
Üyeler
185,751
Son üye
Yasin yazıcı
Geri