Neler Yeni

Sizce bu ekran kartını alsam mı yoksa riskli mi?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,114
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mining denemesi yapılmış ama satarken de sıfır gibi satayım diye jelatini sökülmemiş gibi geldi bana .D
Sıfır 25k civarı ikinci el hayatım boyunca bir şey almadım ama ekonomi bizi bu duruma sokuyor. Sen içime kurt düşürdün şimdi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
eminde olamadım sorun olmaz gibi sanki sistem toplamaya başlamışta fikir değişmiş gibi geldi ilanlara bakınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır 25k civarı ikinci el hayatım boyunca bir şey almadım ama ekonomi bizi bu duruma sokuyor. Sen içime kurt düşürdün şimdi
13 ekim 2023 te almış kim olursa olsun sökerdi bence o jelatinleri ve ilanlara tekrar baktım 1 aylık ürünler demiş buda pek tutarlı gelmedi sistem toplayıp vazgeçme fikri güvende ile alınıp 2 gün çatır çatır test edilebilir aslında hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,114
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eminde olamadım sorun olmaz gibi sanki sistem toplamaya başlamışta fikir değişmiş gibi geldi ilanlara bakınca

13 ekim 2023 te almış kim olursa olsun sökerdi bence o jelatinleri ve ilanlara tekrar baktım 1 aylık ürünler demiş buda pek tutarlı gelmedi sistem toplayıp vazgeçme fikri güvende ile alınıp 2 gün çatır çatır test edilebilir aslında hocam
Gigabyte RX7700XT alsam 17k zaten ama o parayla sapphire nitro çok daha kaliteli ama ikinci el ancak gelir o fiyata

Evet bende sökerdim direkt, bu arada bir karttan mining yapılıp yapılmadığı nasıl tespit ediliyor acep

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Enes Altunışık
test videosu iste hocam. ısı değerleri iyiyse çok iyi kartı ucuza almış olursun.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
2.el için fiyatı yüksek bence

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
884
İsim
Enes Altunışık
Mining falan yapılmışmıdır acaba + jelatinlerini 2023 ten beridir sökmemesi biraz saçma geldi hepimiz severiz jelatin sökmeyi :)
Mining karta aşşırı fazla zarar vermeyebiliyor. Isı değerleri iyiyse alınır yine bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom