Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,304
mining denemesi yapılmış ama satarken de sıfır gibi satayım diye jelatini sökülmemiş gibi geldi bana .D
Sıfır 25k civarı ikinci el hayatım boyunca bir şey almadım ama ekonomi bizi bu duruma sokuyor. Sen içime kurt düşürdün şimdimining denemesi yapılmış ama satarken de sıfır gibi satayım diye jelatini sökülmemiş gibi geldi bana .D
eminde olamadım sorun olmaz gibi sanki sistem toplamaya başlamışta fikir değişmiş gibi geldi ilanlara bakınca
13 ekim 2023 te almış kim olursa olsun sökerdi bence o jelatinleri ve ilanlara tekrar baktım 1 aylık ürünler demiş buda pek tutarlı gelmedi sistem toplayıp vazgeçme fikri güvende ile alınıp 2 gün çatır çatır test edilebilir aslında hocamSıfır 25k civarı ikinci el hayatım boyunca bir şey almadım ama ekonomi bizi bu duruma sokuyor. Sen içime kurt düşürdün şimdi
Gigabyte RX7700XT alsam 17k zaten ama o parayla sapphire nitro çok daha kaliteli ama ikinci el ancak gelir o fiyataeminde olamadım sorun olmaz gibi sanki sistem toplamaya başlamışta fikir değişmiş gibi geldi ilanlara bakınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13 ekim 2023 te almış kim olursa olsun sökerdi bence o jelatinleri ve ilanlara tekrar baktım 1 aylık ürünler demiş buda pek tutarlı gelmedi sistem toplayıp vazgeçme fikri güvende ile alınıp 2 gün çatır çatır test edilebilir aslında hocam
Evet bende sökerdim direkt, bu arada bir karttan mining yapılıp yapılmadığı nasıl tespit ediliyor acepeminde olamadım sorun olmaz gibi sanki sistem toplamaya başlamışta fikir değişmiş gibi geldi ilanlara bakınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13 ekim 2023 te almış kim olursa olsun sökerdi bence o jelatinleri ve ilanlara tekrar baktım 1 aylık ürünler demiş buda pek tutarlı gelmedi sistem toplayıp vazgeçme fikri güvende ile alınıp 2 gün çatır çatır test edilebilir aslında hocam
Mining falan yapılmışmıdır acaba + jelatinlerini 2023 ten beridir sökmemesi biraz saçma geldi hepimiz severiz jelatin sökmeyitest videosu iste hocam. ısı değerleri iyiyse çok iyi kartı ucuza almış olursun.
nitro modeli hocam. Kartın kalitesi üstüne bi 2k koymuş yani. Bende gayet ok fiyatı. Pazarlıkla bi 500tl daha düşürse mis gibi kart.2.el için fiyatı yüksek bence
Sen ne dersin Gigabyte RX7700XT almaya değer mi?2.el için fiyatı yüksek bence
Mining karta aşşırı fazla zarar vermeyebiliyor. Isı değerleri iyiyse alınır yine bence.Mining falan yapılmışmıdır acaba + jelatinlerini 2023 ten beridir sökmemesi biraz saçma geldi hepimiz severiz jelatin sökmeyi![]()
İyi şuna söyleyeyimde bari test vs atsın + fatura ve ısı değerleriniMining karta aşşırı fazla zarar vermeyebiliyor. Isı değerleri iyiyse alınır yine bence.