Neler Yeni

Sizce Bu GTX 970 Ekran Kartı Nasıl

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Selam ben sahibinden de bir ekran kartı gördüm de biraz arızalı pazarlık ile 550 TL ye alıcam ekran kartını ve 100 TL yede onarıcam sizce nasıl

Ekran Kartı : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...256bit-windforce-ekran-karti-887169789/detay/

Arızalı kartlardan uzak durun emin ol o tamirciler "150-200 TL cik" fiyat çekseydi bu adam yaptırır iyi bir fiyata satıp kar elde ederdi, genel olarak ilanlarda "ustasına sordum şu kadara yapıyorlar" denilenlere inanmayın arızalı kartlardanda o işten anlamıyorsanız yada yaptırıcak yeriniz yoksa böle tanıdığınız uzak durun.

Baris13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Barış Baklacı
Arızalı kartlardan uzak durun emin ol o tamirciler "150-200 TL cik" fiyat çekseydi bu adam yaptırır iyi bir fiyata satıp kar elde ederdi, genel olarak ilanlarda "ustasına sordum şu kadara yapıyorlar" denilenlere inanmayın arızalı kartlardanda o işten anlamıyorsanız yada yaptırıcak yeriniz yoksa böle tanıdığınız uzak durun.
evet bilgisayarcı bir tanıdığım var ona sorucam zaten onun onayı ile alıcam

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
evet bilgisayarcı bir tanıdığım var ona sorucam zaten onun onayı ile alıcam

Bilgisayarcılar bir şey yapamaz o ekran kartına, ekran kartı tamiri ile ilgilenen özel servisler var onlardan tanıdığın var ise örneğin Youtube da "Teknik Takip" diye bir kanal var işini iyi yapan istersen göz at o tarz profesyonel aletleri olan yerlere bak, senin tanıdığın bilgisayarcı ne yapıcak devreyemi format atıcak ?

Baris13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Barış Baklacı
Bilgisayarcılar bir şey yapamaz o ekran kartına, ekran kartı tamiri ile ilgilenen özel servisler var onlardan tanıdığın var ise örneğin Youtube da "Teknik Takip" diye bir kanal var işini iyi yapan istersen göz at o tarz profesyonel aletleri olan yerlere bak, senin tanıdığın bilgisayarcı ne yapıcak devreyemi format atıcak ?
sjsjsj doğru söylüyor olabilirsin o adamın mailine bir posta atıcam

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
sjsjsj doğru söylüyor olabilirsin o adamın mailine bir posta atıcam

Cidden arızalı kartı alıp benim dediğim gibi iyi bir yerde yaptırmak istiyor isen o kartı 600 TL değilde 400-500 e alman daha iyi olur.

Top Bottom