Neler Yeni

Sizce bu hocaya ne yapmalıyız

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Arkadaşlar okulumuzda bi edebiyat hocası var derse girip akıllı tahtadan birşeyler açtırıp sadece onları yazdırıyor ve derste isterlerse sınıfı yıksinlar hocanın umrunda değil ayrica yazdırdığı konularında anlatmıyor sadece yazıyoruz birkaç sınıf hocayı şikayet etmiş fakat müdür yardımcısı 20 yıllık öğretmen vs demiş yani işin özeti edebiyat dersi işleyemiyoruz sizce sınıfça hocanın değişmesi için nasıl bir yol izleyelim

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
hemen cimere şikayet ediyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Walter White
Müdürden talepte bulunabilirsiniz. Bu sefer toplu olarak yapmayı deneyin. Birkaç kişiyi es geçebilir fakat toplu giderseniz sizi dikkate almak zorundalar. Yetmemesi durumunda velilerinizle gitmeniz işleri kesin değiştirecektir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Sayısalcı değilseniz direkt şikayeti yapıştır.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müdürden talepte bulunabilirsiniz. Bu sefer toplu olarak yapmayı deneyin. Birkaç kişiyi es geçebilir fakat toplu giderseniz sizi dikkate almak zorundalar. Yetmemesi durumunda velilerinizle gitmeniz işleri kesin değiştirecektir.
Birkaç sınıf* yanlis yazmisim kb

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Walter White
İlk aşamalarda olayı cimer gibi okul dışı mecralara taşımanızı önermem. Durumu daha kötü bir hale getirir. En son çözüm bulunamazsa başvurulur.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Walter White
Dil bölümü bizim için önemli edebiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cimer kesin çözümmüdür
Değildir dostum. Öğretmen değişimini gerekli durumlarda müdür yapabilir. Biz lisede yapmıştık böyle bir şeyi.

Konuşmanız durumunda Müdürü bu konuya ne diyor peki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
Toplu olarak dilekçe yazın ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne 1 kişi teslim etsin. + Cimere tüm öğrenciler yazsın. Sonuç olarak o öğretmen başka bir okula 2.dönem görevlendirilir. (y)

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Değildir dostum. Öğretmen değişimini gerekli durumlarda müdür yapabilir. Biz lisede yapmıştık böyle bir şeyi.
Valla adam sadece derste eksi atiyo geçen su içtim diye bile eksi aldim

Toplu olarak dilekçe yazın ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne 1 kişi teslim etsin. + Cimere tüm öğrenciler yazsın. Sonuç olarak o öğretmen başka bir okula 2.dönem görevlendirilir. (y)
İnsallah yanimda dururlar

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Cimer çok can yakar. Daha önce bizim unide şikayet olmuştu Baya savunma dilekçesi yazmakla uğraştılar herkese fırça çektiler dikkatli olun diye. Cimerden sizin okula hakkınızda şikayet var diye gelirlerse belki ters tepebilir. Ben olsam ilk başta aileme derdim konuşsunlar diye. Daha sonra düzelmezse kendim müdürle konuşup bunun benim için önemli olduğunu ve siz düzeltmediginiz için cimere yazacağımı size haberdar etmeye geldim derdim. Yine bir şey değişmezse harbiden şikayet ederdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa
Valla adam sadece derste eksi atiyo geçen su içtim diye bile eksi aldim

İnsallah yanimda dururlar
Birlik önemli. Sen matbu dilekçe hazırla alt taraf isim soy isim imza boş kalsın sınıfta dağıt, sonra topla onları götür ilçe milli eğitim disiplin bölümüne bu kadar basit ;)

Top Bottom