- Reaksiyon skoru
- 38
arkadaşlar kulak içi güzel ses kasabileceğim tamamen oyun odaklı bir kulaklığa ihtiyacım var sizce bu kulaklık alınır mı?
dunyanın en sacma alısverısı olmus derız meselaarkadaşlar kulak içi güzel ses kasabileceğim tamamen oyun odaklı bir kulaklığa ihtiyacım var sizce bu kulaklık alınır mı?
niyedunyanın en sacma alısverısı olmus derız mesela
neden olduğunu da açıklar mısınızbu para buna verilmez tamamen tuzak
hocam örnek verebilir misinizsadece sony ürünü olduğu için bu parayı istiyolar bu bütçede çok daha iyi kulak içi kulaklıklar bulabilirsin güzel anc desteği de olan , eğer amacın fps oyunlarında kulak içi kulaklık kullanmak ise de iem lere bakabilirsin buna bu kadar para vermek bu açıdan çok mantıksız
hocam aslında biraz baktım da güzel ses kasabileceğim ve mikrofony iyi olan kulakiçi kablosuz pek bulamadım yardım eder misinps5 aksesuarları gereksız pahalı bence alınmaz
valla bana kalsa gıt kulak ustu gamıng kulaklık al derimhocam aslında biraz baktım da güzel ses kasabileceğim ve mikrofony iyi olan kulakiçi kablosuz pek bulamadım yardım eder misin
kulaküstü istemiyorum ya kulakiçi olması lazımvalla bana kalsa gıt kulak ustu gamıng kulaklık al derim
Iem örneği mi istiyorsun kulak içi kablosuz kulaklık mıhocam örnek verebilir misiniz
kablosuz kulakiçi okuldan yeniIem örneği mi istiyorsun kulak içi kablosuz kulaklık mı