16 pro bende anlamadığım için attım normal mi bilmiyorumCihaz ne? Birde tam anlayamadım 4,5 saate %51 şarj mı yedi telefon
Normal gibi derken 4.5 saat toplam kullanım da mı %51 yedi%51 pil tükererek 4.5 saat ekran süresi verdi diye yorumladım. Eğer böyleyse normal gibi.
Benimde 16 prom var 8 saat 38 dakikada %150 şarjım gitmiş.16 pro bende anlamadığım için attım normal mi bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal gibi derken 4.5 saat toplam kullanım da mı %51 yedi
Evet hocam. 4.5 saat ekran açıkken 50 dk da ekran kapalıyken toplamda %51 pil tüketmiş. Çok normal. Amiral gemisi bir cihaz için tam sarjda 9+ saat ekran süresi çok iyi.16 pro bende anlamadığım için attım normal mi bilmiyorum
Normal gibi derken 4.5 saat toplam kullanım da mı %51 yedi
Hocam valla bilmiyorum hiç telefon şarjı hızlı mı gidiyor normal mi onu da anlamadımBenimde 16 prom var 8 saat 38 dakikada %150 şarjım gitmiş.
Anlamadığım seninkinde instagram 1 saat 9 dakikada %11 şarj yemiş, benimki 2 saat 40 dakikada %43 yemiş. İnstagram daki bu şarj farkı neden olabilirki?
Bu durumda senin istatistikler iyi.
Gayet iyi sorun yokHocam valla bilmiyorum hiç telefon şarjı hızlı mı gidiyor normal mi onu da anlamadım
Normal amiral gemisi suan kullandigin ayrica iphone kullananlar için pilinizi minimum %35-40 üstündeykem sarj edin ve mümkün olduğunca sarzdayken oynama yapmayin orjinal başlık veya orjinale yakın muadil.markalar oluyor onları kullanın teknik servisim çoğu kişi doğru sarj aralığını bilmedigi icin bataryadan şikayetciArkadaşlar sizce normal mi
Ya saçma olucak ama eski telefonum Galaxy a30s nin güç modunda kullanırken 16 pro ile çok şarj azalmadı fark etmedimGayet iyi sorun yok
35 40 üstündeyken çok değil mi ben 20 ile 80 veya 100 arası şarj etmeyi düşünüyordumNormal amiral gemisi suan kullandigin ayrica iphone kullananlar için pilinizi minimum %35-40 üstündeykem sarz edin ve mümkün olduğunca sarzdayken oynama yapmayin orjinal başlık veya orjinale yakın muadil.markalar oluyor onları kullanın teknik servisim çoğu kişi doğru sarz aralığını bilmedigi icin bataryadan şikayetci
Minimum olması gereken aralıl 35 40 ve üstü pil ömrü düşmüyor ve daha hızlı sarj oluyor agaYa saçma olucak ama eski telefonum Galaxy a30s nin güç modunda kullanırken 16 pro ile çok şarj azalmadı fark etmedim
35 40 üstündeyken çok değil mi ben 20 ile 80 veya 100 arası şarj etmeyi düşünüyordum
Zaten %85 olana kadar uçuyor sarz olurken 85 100 arasi daha yavaş oluyor asıl dolum o aralıkta zaten farkedersin dikkat edersen 80 85 e kadar hızlı dolduruyor sonra yavaşlıyorYa saçma olucak ama eski telefonum Galaxy a30s nin güç modunda kullanırken 16 pro ile çok şarj azalmadı fark etmedim
35 40 üstündeyken çok değil mi ben 20 ile 80 veya 100 arası şarj etmeyi düşünüyordum
80 üzerinde yavaş şarj olması ayarlardaki bir ayarla alakalı. Ben onu kapattım 0 dan 100 e kadar neredeyse aynı hızda şarj oluyorMinimum olması gereken aralıl 35 40 ve üstü pil ömrü düşmüyor ve daha hızlı sarj oluyor aga
Zaten %85 olana kadar uçuyor sarz olurken 85 100 arasi daha yavaş oluyor asıl dolum o aralıkta zaten farkedersin dikkat edersen 80 85 e kadar hızlı dolduruyor sonra yavaşlıyor
Evet farkettim bugün 30dk da 10 dan 80 oldu 80 100 olması 35dk aldıMinimum olması gereken aralıl 35 40 ve üstü pil ömrü düşmüyor ve daha hızlı sarj oluyor aga
Zaten %85 olana kadar uçuyor sarz olurken 85 100 arasi daha yavaş oluyor asıl dolum o aralıkta zaten farkedersin dikkat edersen 80 85 e kadar hızlı dolduruyor sonra yavaşlıyor