Sizce bu kullanımda pil normal mi

Ya saçma olucak ama eski telefonum Galaxy a30s nin güç modunda kullanırken 16 pro ile çok şarj azalmadı fark etmedim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

35 40 üstündeyken çok değil mi ben 20 ile 80 veya 100 arası şarj etmeyi düşünüyordum
Ben batarya konusunda bu 20-80 veya doldur bitirmeden takma gib şeyleri umursamıyorum bence olmaaı gerekende o. Kendi hayatını kolaylaştırmak için var bu cihazlar o amaçla istediğin gibi kullan. %80 in altına düştüğündede değiştir. Ben kendim batarya değiştirebiliyorum o yüzden çok maliyetli olmuyor bu işlemler.

Evet farkettim bugün 30dk da 10 dan 80 oldu 80 100 olması 35dk aldı
Bu ayarı kapatırsanız bütün seviyelerde aynı hızda şarj olacaktır. Ama çok fazla şarj etmeniz gerekmiyorsa gün içinde kapatmamak en iyisi.

Ekler

• IMG_2774.webp
    IMG_2774.webp
    63 KB · Hit: 17
Evet farkettim bugün 30dk da 10 dan 80 oldu 80 100 olması 35dk aldı
Evet iphonede öyle bir şey var zaten yillardir tüm modellerde öyle sarj başlık ve kablon iyiyse sorun yok

80 üzerinde yavaş şarj olması ayarlardaki bir ayarla alakalı. Ben onu kapattım 0 dan 100 e kadar neredeyse aynı hızda şarj oluyor
Ayarla alakalı değil aslında tüm telefon modellerinde acil durumlar için icinde ayrı tuttugu bir güc bölümü var sen cihazinin sarji bitti sanıyosun ama o sana acil durumlar icin %3 4 lük bir güç ayiriyor oda en sonda 100 olurken yavaşlamasinin sebebi hem acil durumu hemde kendini doldurmasindan dolayı

Ben batarya konusunda bu 20-80 veya doldur bitirmeden takma gib şeyleri umursamıyorum bence olmaaı gerekende o. Kendi hayatını kolaylaştırmak için var bu cihazlar o amaçla istediğin gibi kullan. %80 in altına düştüğündede değiştir. Ben kendim batarya değiştirebiliyorum o yüzden çok maliyetli olmuyor bu işlemler.

Bu ayarı kapatırsanız bütün seviyelerde aynı hızda şarj olacaktır. Ama çok fazla şarj etmeniz gerekmiyorsa gün içinde kapatmamak en iyisi.
Bu ayari acarsan maks yuzde 80e kadar doluyor sonrasi yok zaten ama bunu kapatabilirsiniz çokda iş yapan bir ayar deĝil

Son düzenleme:

resim de attığınız gibi bende de peki şarjın 35 40 dk da 9 dan 79 olması normal mi çok hızlı değil mi sizce

Benimde 16 prom var 8 saat 38 dakikada %150 şarjım gitmiş.

Anlamadığım seninkinde instagram 1 saat 9 dakikada %11 şarj yemiş, benimki 2 saat 40 dakikada %43 yemiş. İnstagram daki bu şarj farkı neden olabilirki?

Bu durumda senin istatistikler iyi.
İnstagrami mobil veri ile mi wifi ile mi kullandın?Birde wifi ile kullandıysan wifi kaç?Bu gibi şeylere bağlı

Ondan o zaman hocam.Mobil veri ile wifi çok fark ediyor pil kullanımında.Birde instagram da daha çok fark eder daha çok mobil veri kullanıldığı için
Hocam peki üste attığım fotoğrafta normal mi iyi mi nasıl

Benimde 16 prom var 8 saat 38 dakikada %150 şarjım gitmiş.

Anlamadığım seninkinde instagram 1 saat 9 dakikada %11 şarj yemiş, benimki 2 saat 40 dakikada %43 yemiş. İnstagram daki bu şarj farkı neden olabilirki?

Bu durumda senin istatistikler iyi.
mobil veri wifi?

25dk mobil veri iyi mi sizce

Ekler

• IMG_0051.webp
    IMG_0051.webp
    65 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,768