Komando41.
80+ Silver
oyunu inceledim gayet heyecanlı ve güzel gözküyor ucuz olursa bakamyı planlıyorum
Tam bunu demeye gelmiştim.Downgrade yemezse, efsane bir şey olacak.
yapay zekasıda eksik gibi bi tıkTam bunu demeye gelmiştim.
Eğer oyunu böyle çıkarırlarsa oyun tadından yenmez, ama vuruş hissiyatı ve mekanikleri geliştirilmeli.
Ya beni fazlasıyla heyecanlandıran bir oyun ama sanki balon gibi geliyor ya.Alıntıyı görüntüle
oyunu inceledim gayet heyecanlı ve güzel gözküyor ucuz olursa bakamyı planlıyorum
Biraz sıkıntılı maalesef. Mekanikler de çok iyi değil. Bir de yakın dövüş ile ilgili hiçbir mekanik oyunda yok.yapay zekasıda eksik gibi bi tık
çıkmasına daha var gelişir diye düşünüyorumBiraz sıkıntılı maalesef. Mekanikler de çok iyi değil. Bir de yakın dövüş ile ilgili hiçbir mekanik oyunda yok.
fiyatı belli olmadı daha ustaAşırı hevesliydim ama fiyatını görünce söndü hevesim
bu oyunlar genelde downgrade yiyor ama arkada çok büyük bir firma var ben güveniyorumDowngrade yemezse, efsane bir şey olacak.
geçen baktım ben 279 tl yazıyodu şu an yazmıyo galibafiyatı belli olmadı daha usta
daha çıkmaış bi oyunun fiyatının yazması zor satın alımlar kapanmış durumda belki yanılmışsınızdırgeçen baktım ben 279 TL yazıyodu şu an yazmıyo galiba