Sizce Bu Sistem Mantıklımı 7125 TL YE APU SİSTEM

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bütçe
7000
Merhaba arkadaşlar kuzenime pc toplayacazda oyun oynicak edit yapcak oyun oynarken video falen kayıt alcak belki yayın açcak orası belli değil ileride ekran kartı fiyatları ucuzladığında ekran kartı alcaz falan sizce bu sistem mantıklımı yoksa bu sistem yerine bi gtx 1660 ti sistemmi almak gerek bilemedim ileride rtx 3060 kaldıracak bi işlemci gerekiyo

Ekler

• mantıklımı.png
    mantıklımı.png
    198 KB · Hit: 56
7K bütçede apu mu olur dostum. Tabi ki 1660ti'lı sistem.
İlerde işlemci upgrade yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar kuzenime pc toplayacazda oyun oynicak edit yapcak oyun oynarken video falen kayıt alcak belki yayın açcak orası belli değil ileride ekran kartı fiyatları ucuzladığında ekran kartı alcaz falan sizce bu sistem mantıklımı yoksa bu sistem yerine bi gtx 1660 ti sistemmi almak gerek bilemedim ileride rtx 3060 kaldıracak bi işlemci gerekiyo
1660Ti lı sistemi al bence. RTX 3060 takacağın zaman 1660Ti ekran kartını satıp işlemciyi İ7 10700F gibi bir modele upgrade edersin.

ama her türlü yine aynı fiyata çıkmicakmi işlemci ile beraber
Fakat piyasa düzelene kadar çok daha iyi performans alacaksınız.
Ayrıca işlemciyi sayıp yenisini alırsanız çok daha ucuza gelir.

1660Ti lı sistemi al bence. RTX 3060 takacağın zaman 1660Ti ekran kartını satıp işlemciyi İ7 10700F gibi bir modele upgrade edersin.
gtx 1660 ti li sistem içinde fırsat kollamak gerekiyo o yorar diye birazda böyle bişey yapmak istemiştim çünkü ekran kartı tek 6000 tl zaten stoklar az geliyo

az önce izledim videoyu fakat i3 işlemci çok düşük gibi geliyo bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aralığa kadar beklesek yılbaşı indirimi olurmu acaba
Sistemdeki ekran kartına bu işlemci gayet yeterli. RTX 3060 veya daha üst kartlara geçeceğiniz zaman da 1660Ti ekran kartını ve İ3 işlemciyi satıp İ7 10700F gibi bir işlemciye geçersiniz. Üstüne size para bile kalır 😀

Ekran kartı almamışsın sıvı soğutma koymuşsun. Saçma sapan bir sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,493
Üyeler
183,128
Son üye
mehmtcln
Geri