Sizce bu sistem nasıl

ANtiQ08

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,371
Kasayı sipariş ettim diğer parçalarıda bugün alacağım sizce nasıl

monitör olarak ise lg veya Samsung oled yine 16.5k ya düşerse onu satın alacağım

Ekran kartın 7800xt
Psu corsair rm750e

Beyaz mi sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutmaya o para verilmez kanka ya

Beyaz mi sistem

Görünüş için alıyorum kanka ya yoksa hava soğutma kullanıyordum normalde

Beyaz mi sistem

Birde bu gigabyte anakartın m2 soğutucusu yok kötü gözüküyorlar sevmiyorum bunları

Ben sisteminizin seçimlerini, göz zevkini beğendim. Beğendim beğenmesine ama yaklaşık hepsi birlikte 7800x3d işlemcili 7800 xt ekran kartlı sistemi 100.000 TL'ye topluyorsunuz gibi olmuş. Zorlasak 9950x3d 5070 ti veya 9700xt li sıfır sistem toplanır o fiyata. Benim önceliğim sistem performansı olduğundan biraz da bunu düşündüm. Tabi sizin önceliğiniz farklı olabiliyor.

Ben sisteminizin seçimlerini, göz zevkini beğendim. Beğendim beğenmesine ama yaklaşık hepsi birlikte 7800x3d işlemcili 7800 xt ekran kartlı sistemi 100.000 TL'ye topluyorsunuz gibi olmuş. Zorlasak 9950x3d 5070 ti veya 9700xt li sıfır sistem toplanır o fiyata. Benim önceliğim sistem performansı olduğundan biraz da bunu düşündüm. Tabi sizin önceliğiniz farklı olabiliyor.
hocam ekran kartı ve psu zaten elimde vardı onun üzerine topluyorum sistemi ve şuan yapacağım masraf 53-54 bandında ve sadece kasa ekipmanları kasa bütçesinden saymıyorum çünkü klavyesiz kulaklıksız monitörsüz sistemi çalıştıramazsın zaten

Şuan farklı bir kaç durum var onlar olursa eğer ki bu sene içerisinde 5070tis veya 5070ti alacağım psu da upgrade edeceğim ama önce o durumun gerçekleşmesi lazım

Hayirli olsun hocam, zaten butce yuksek oldugu icin asiri fark olmadikca hosuna gideni alabilirsin.Sogutucuya da o kadar para verilmez evet ama lcdsi falan var o yuzden iyi yine

Hayirli olsun hocam, zaten butce yuksek oldugu icin asiri fark olmadikca hosuna gideni alabilirsin.Sogutucuya da o kadar para verilmez evet ama lcdsi falan var o yuzden iyi yine
Normalde gigabyte alacaktım soğutucu 9.6k olmış 500 daha koyıp bunu aldım

@asko56 @jombo @K1dot
parçaları satın aldım sadece
Klavye monitör m2 ssd kaldı
Ssd yede karar vermeye çalışıyorum şuan karar vereyim alacağım
Extra olarak
Akım korumalı priz
xbox gamepad ve pili
Kulaklık ve gamepad standı
ve bir adet sıvı soğutmaya benzeyen fandan alacağım egzoz fanı için

Geri