Neler Yeni

Sizce CS:GO'ya Yeni Operasyon Gelecek Mi?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Yaklaşık 2 haftadır CS:GO'ya yeni bir operasyon güncellemesinin gelmek üzere olduğuna dair söylentiler var, geleceğine dair bir sürü de kanıt var. Öncelikle steamdb'de görüldüğü üzere oyunun mağaza üzerindeki resmi değiştirilmiş (henüz getirilmedi) ve resimi son değiştirdiklerinde bir önceki operasyon olan Shattered Web gelmişti.

Ardından Twitter'da Valve'da tanıdıkları olduğunu söyleyen ve oyuna gelecek bir sürü şeyi (geçen operasyonu günü gününe haber vermişti) önceden sızdıran @Nors3, böyle bir açıklama yaptı.

nors3.png

'Artık bilindiği üzere, CS:GO'nun 10. operasyonu onaylandı ve çok yakında gelecek (bu haftaya ayarlı ama Valve'a bağlı olarak değişebilir).
Hype'ı kaçırmak istemediğim için susmuştum (günlerdir geleceğini biliyordum). Hazır olun, kış geliyor.'

'Kalan bilgileri operasyonun resmi duyurusuna saklayacağım, başka bir şey söylemiyorum.'

Bunu demesinin üzerinden 2 hafta geçtiği için gelmeyeceği düşünülmeye başlandı, arkadaş da 'Belli bir tarih vermek hataydı.' şeklinde bir açıklama yaptı.

Sonra Blast ve ESEA operasyon hakkında paylaşımlar yapmaya başladı.

blast.png
blast2.png
blast3.png

esea.png

Bu tarz sahte operasyon fotoğrafları da geldi.

op1.jpg
op2.jpg

Sizce gelecek mi, ne zaman gelecek? Neler gelecek? Bu konunun altına tahminlerinizi yapabilirsiniz :)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cs bırakalı cok oldu belki girersem yeni operasyon jetonu almak için girerim.

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
sizce fiyatı ne kadar olur?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Gelir bence. Çok uzun süredir bir şey gelmiyor. Sahte operasyon fotoğrafları dediğin fotoğraflarındaki şeylerr benzer bir operasyon gelicek bence.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Yaklaşık 2 haftadır CS:GO'ya yeni bir operasyon güncellemesinin gelmek üzere olduğuna dair söylentiler var, geleceğine dair bir sürü de kanıt var. Öncelikle steamdb'de görüldüğü üzere oyunun mağaza üzerindeki resmi değiştirilmiş (henüz getirilmedi) ve resimi son değiştirdiklerinde bir önceki operasyon olan Shattered Web gelmişti.

Ardından Twitter'da Valve'da tanıdıkları olduğunu söyleyen ve oyuna gelecek bir sürü şeyi (geçen operasyonu günü gününe haber vermişti) önceden sızdıran @Nors3, böyle bir açıklama yaptı.

Alıntıyı görüntüle
'Artık bilindiği üzere, CS:GO'nun 10. operasyonu onaylandı ve çok yakında gelecek (bu haftaya ayarlı ama Valve'a bağlı olarak değişebilir).
Hype'ı kaçırmak istemediğim için susmuştum (günlerdir geleceğini biliyordum). Hazır olun, kış geliyor.'

'Kalan bilgileri operasyonun resmi duyurusuna saklayacağım, başka bir şey söylemiyorum.'

Bunu demesinin üzerinden 2 hafta geçtiği için gelmeyeceği düşünülmeye başlandı, arkadaş da 'Belli bir tarih vermek hataydı.' şeklinde bir açıklama yaptı.

Sonra Blast ve ESEA operasyon hakkında paylaşımlar yapmaya başladı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu tarz sahte operasyon fotoğrafları da geldi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sizce gelecek mi, ne zaman gelecek? Neler gelecek? Bu konunun altına tahminlerinizi yapabilirsiniz :)
Parçalanmış ağ operasyonunu aldıktan bir kaç gün sonra operasyon bitmişti

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hellian tv yi takip et en doğrusunu o söyler
bi hellian bi konichiwa :)